Previsió Meteorològica pel 13 i 14 de setembre

Dijous 13 de setembre de 2012:

Tª Màxima : Entre 22 i 24ºC
Tª Mínima: Entre 17 i 19ºC

Estat del cel: Cel cobert a primera hora d ela matinada, quan encara es pot escapar algun ruixat moderat. Avançada la matinada s'anirà aclarint, encara amb restes de núvols mitjos i a partir del matí ja  dominarà el cel serè, només amb núvols de vent associats a les muntanyes. Visibilitat excel·lent, amb ambient més fresc i molt ventat.
        
Vent:  Tramuntana forta a molt forta tot el dia. De matinada i fins a migdia bufarà a força 6/8 amb algun cop de força 9 i ratxes superiors als 80km/h. Durant la tarda pot afluixar transitòriament a força 5/7, per tornar a apretar de valent durant la nit. 
 
 Estat de la Mar: Forta Maror amb àrees de Maregassa durant tot el dia i Maregassa generalitzada mar endins. Mar de fons de gregal de 2 a 2,5m d'alçada. 
 
Condicions per al bany i la navegació:   
 

 

Prohibit: Temporal de tramuntana tot el dia.
 
Tª Mar: 21,6ºC

Divendres 14 de setembre de 2012:

Tª Màxima : Entre 23 i 25ºC
Tª Mínima: Entre 16 i 18ºC

Estat del cel: Cel serè durant tot el dia, només amb alguna pinzellada de núvols prims i núvols de vent a primera hora del matí. Molt bona visibilitat i ambient encara fresc i ventat, sobretot la primera part del dia.
        
Vent: Tramuntana forta a molt forta durant la matinada i primera hora del matí, de força 6/8 amb algun cop de força 9. A partir de mig matí i migdia tendirà a afluixar fins a força 5/7 i ja durant la tarda baixarà a força 4/6. A la nit encara mancaria més, però sense desaparèixer. 
 
 Estat de la Mar: Maregassa de matinada i matí, baixant a Forta Maror durant el migdia i tarda. Mar de fons de gregal , que voltarà els 2m al matí i el metre al final del dia. 
 
Condicions per al bany i la navegació:   
 

 
Prohibit: Temporal de tramuntana, sobretot durant la primera part del dia. 
 
Tª Mar: 21,6ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada