Previsió Meteorològica pel 14, 15 i 16 de setembre

Divendres 14 de setembre de 2012:

Tª Màxima : Entre 24 i 26ºC
Tª Mínima: Entre 16 i 18ºC

Estat del cel: Cel serè durant tot el dia, només amb alguna pinzellada de núvols prims i núvols de vent a primera hora del matí. Molt bona visibilitat i ambient encara fresc i ventat, sobretot la primera part del dia.
        
Vent: Tramuntana forta a molt forta durant la matinada i primera hora del matí, de força 6/8 amb algun cop de força 9. A partir de mig matí i migdia tendirà a afluixar fins a força 5/7 i ja durant la tarda baixarà a força 4/6. A la nit encara mancaria més, però sense desaparèixer. 
 
 Estat de la Mar: Maregassa de matinada i matí, baixant a Forta Maror durant el migdia i tarda. Mar de fons de gregal , que voltarà els 2m al matí i el metre al final del dia. 
 
Condicions per al bany i la navegació:   
 

 
Prohibit: Temporal de tramuntana, sobretot durant la primera part del dia. 
 
Tª Mar: 21,2ºC


Dissabte 15 de setembre de 2012:

Tª Màxima : Entre 25 i 27ºC
Tª Mínima: Entre 15 i 17ºC

Estat del cel: Cel serè durant tot el dia. Molt bona visibilitat i ambient encara força fresc de matinada i primera hora del matí, però més càlid la resta de la jornada.
        
Vent: Tramuntana a tramuntaneta de fora 3/5 de matinada, desapareixent a primera hora del matí. A partir de migdia entrarà marinada de llevant a xalox de força 2/3. 
 
 Estat de la Mar: Maror baixant a marejol a primera hora del matí, i arrissada amb àrees de marejol a partir de migdia. Mar de fons de gregal, baixant del metre al mig metre d'alçada. 
 
Condicions per al bany i la navegació:   
 

Apte
   
Tª Mar: 21,2ºC


Diumenge 16 de setembre de 2012:

Tª Màxima : Entre 26 i 28ºC
Tª Mínima: Entre 17 i 19ºC

Estat del cel: Cel serè durant tot el dia, només a darreres hores de la tarda pot aparèixer alguna banda de núvols alts per ponent. Ambient més càlid.
        
Vent: Terral de matinada de força 2/3. Calmes durant el matí i marinada feble de xaloc a mitjorn durant el migdia i tarda. 
 
 Estat de la Mar: Arrissada de matinada i matí i arrissada amb àrees de marejol a partir de migdia i durant la tarda. 
 
Condicions per al bany i la navegació:   
 

Apte
   
Tª Mar: 21,2ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada