Previsió Meteorològica 21, 22 i 23 de Març

Divendres 21 de Març de 2014:

Tª Màxima: Entre 19 i 21ºC
Tª Mínima: Entre 8 i 10ºC

Estat del cel: Cel tapat de matinada, amb núvols baixos abundants. De bon matí es començaran a trencar i entre mig matí i migdia ja veurem grans clarianes. Malgrat això, de cares a la tarda i vespre, aniran passant bandes de núvols alts d'oest a est, més espessos al final del dia.

Vent: Llevantet fluix de matinada amb gir cap a mitjorn de força 3/4 a partir de migdia i tarda.         
  
Estat de la Mar:  Arrissada de matinada i matí, amb marejol a la tarda.

   
Condicions per al bany i la navegació: 


 
  
   Apte.  


  Tª Mar: 14,7ºC 


 
Dissabte 22 de Març de 2014:

Tª Màxima: Entre 16 i 18ºC
Tª Mínima: Entre 7 i 9ºC

Estat del cel: Cel tapat tot el dia. De matinada i matí seran núvols alts i mitjos compactes. Ja cap a migdia i tarda s'hi sumaran nuvolades més groixudes, que arribaran a deixar algun ruixat de moderada intensitat, entre la tarda i vespre. Fins i tot no es descarta que vagi acompanyat d'algun tro. Al final del dia refrescarà. 

Vent: Mitjorn o garbí de força 2/4 de matinada i matí. A migdia calmarà però ja a mitja tarda o vespre entrarà tramuntana o grop de forma sobtada, de força 4/6 amb algun cop de força 7 al final del dia.          
  
Estat de la Mar:  Arrissada de matinada i matí. A la tarda pujarà ràpidament a marejol i maror amb alguna àrea de Forta Maror al vespre i nit.

   
Condicions per al bany i la navegació: 


 
 
   Precaució: Entrada sobtada de tramuntana de tarda i nit.   


  Tª Mar: 14,7ºC 


 
Diumenge 23 de Març de 2014:

Tª Màxima: Entre 14 i 16ºC
Tª Mínima: Entre 6 i 8ºC

Estat del cel: Cel tapat de matinada, quan no es descarta alguna gotellada o ruixadet feble. Al matí s'obriran grans clarianes, però de cares al migdia creixeran nuvolades amb força, que entre migdia i tarda tornaran a descarregar algun ruixat o xàfec, acompanyat de tempesta. Al final del dia les nuvolades es desfaran i tendirà a aclarir-se. Ambient més fresc durant tot el dia.  

Vent: Tramuntana moderada, de força 3/5 a primera hora de la matinada. A partir de mig matí calmarà i quedarà fluix i variable la resta del dia. Ja al vespre o nit pot tornar a entrar tramuntaneta de forma transitòria.           
  
Estat de la Mar:  Maror de matinada i marejol la resta del dia. De matinada i matí hi haurà tràgul de gregal d'1m d'alçada.

   
Condicions per al bany i la navegació: 


 
 
   Apte.   


  Tª Mar: 14,7ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada