Previsió Meteorològica 5 i 6 de Març

Dimecres 5 de Març de 2014:

Tª Màxima: Entre 13 i 15ºC
Tª Mínima: Entre 6 i 8ºC

Estat del cel: Cel tapat de matinada i primera hora del matí, seran núvols alts i mitjos compactes, però que a partir de mig matí s'aniran trencant i donaran pas a un cel variable, amb clarianes a migdia. La segona meitat del dia estarà dominada pel cel més serè. Bona visibilitat tot el dia.    

Vent: Tramuntana moderada de matinada i primera hora del matí, de força 4/6. Anirà calmant amb el pas de les hores, quedant tramuntaneta a migdia i tarda, de força 3/4. Al vespre i nit tornarà a pujar cap a moderada, de força 4/6.   
  
 Estat de la Mar:  Maror amb àrees de forta maror de matinada. Maror amb àrees de marejol la resta del dia. Tràgul de gregal d'1m d'alçada.

   
Condicions per al bany i la navegació: 

 
 
     Precaució: Tramuntana moderada de matinada.  

 

Tª Mar: 13,0ºC 
 
 
Dijous 6 de Març de 2014:

Tª Màxima: Entre 14 i 16ºC
Tª Mínima: Entre 7 i 9ºC

Estat del cel: Cel serè tot el dia, només amb algun núvols alt de matinada. Ambient més agradable tant de dies com de nits i molt bona visibilitat.

Vent: Tramuntana moderada de matinada i matí de força 4/6 amb algun cop de 60 a 70km/h. A partir de migdia anirà girant cap a provençal i gregal, baixant al mateix temps cap a força 3/4.    
  
 Estat de la Mar:  Maror amb àrees de Forta Maror de matinada i matí i Marejol amb àrees de maror a partir de migdia i tarda.

   
Condicions per al bany i la navegació: 

 
 
     Precaució: Tramuntana moderada de matinada.  

 

Tª Mar: 13,0ºC
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada