Previsió Meteorològica 28, 29 i 30 de Març

Divendres 28 de Març de 2014:

Tª Màxima: Entre 16 i 18ºC
Tª Mínima: Entre 4 i 6ºC

Estat del cel: De matinada passarà alguna franja de núvols alts i prims, mentre que al matí quedarà el cel ben serè. No serà fins a la tarda o vespre quan veurem progressar altre cop núvols prims de sud a nord, alhora que apareixeran núvols baixos de mar cap a terra, més abundants al final del dia.        

Vent: Terral de matinada amb gir cap mitjorn o xaloc, de força 2/4 a partir de migdia i tarda. Ja entrada la nit, el xaloc es reforçarà fins a força 3/5.                
  
Estat de la Mar:  Arrissada fins a migdia amb marejol a partir d'aleshores i àrees de maror el final de la jornada. El tràgul de llevant pujarà del mig metre al metre d'alçada al final del dia.  
   
Condicions per al bany i la navegació: 


 
 
   Apte.   


  Tª Mar: 14,2ºC


 
Dissabte 29 de Març de 2014:

Tª Màxima: Entre 14 i 16ºC
Tª Mínima: Entre 7 i 9ºC

Estat del cel: Cel tapat quasi tot el dia. Els núvols baixos seran abundants, sobretot de matinada i matí i també a partir de la tarda i vespre. Tot i això, al centre del dia, podem tenir clarianes de forma transitòria. A la nit no es descarta algun plugim o 4 gotes carregades de fang.          

Vent: Llevant moderat, de força 4/5 tot el dia.                
  
Estat de la Mar:  Maror de matinada, pujant a Forta Maror a partir de mig matí i migdia. Al final del dia hi haurà alguna àrea de maregassa. Mar de fons de llevant que pujarà cap a 1,5 o 2m d'alçada a partir de la tarda.  
   
Condicions per al bany i la navegació: 


 
  
   Precaució: Temporalet de llevant.   


  Tª Mar: 14,2ºC


 
Diumenge 30 de Març de 2014:

Tª Màxima: Entre 13 i 15ºC
Tª Mínima: Entre 9 i 11ºC

Estat del cel: Cel tapat tot el dia, no veurem el sol en tota la jornada. Al llarg de tot el dia esperem plugims o com a molt ruixats intermitents i de moderada intensitat, més probables a partir de migdia i tarda. Aquesta pluja anirà carregada de fang. Ambient fresc i humit.             

Vent: Llevant moderat, de força 4/6 de matinada, girant cap a xaloc de força 3/5, que es mantindrà la resta del dia.                
  
Estat de la Mar:  Forta Maror amb àrees de Maregassa des de la matinada fins a migdia. A partir d'aleshores baixarà a Forta Maror i a Maror ja al vespre i nit. Tràgul de gregal de 2m d'alçada, baixant a 1,5m a partir del vespre.   
   
Condicions per al bany i la navegació: 


 
  
   Precaució: Temporalet de llevant.   


  Tª Mar: 14,2ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada