Previsió Meteorològica 3 i 4 de Març

Dilluns 3 de Març de 2014:

Tª Màxima: Entre 11 i 13ºC
Tª Mínima: Entre 6 i 8ºC

Estat del cel: Cel que s'anirà tapant de matinada fins a quedar totalment cobert a última hora de la matinada. A primera hora del matí les nuvolades ja seran molt compactes i potents i entre mig matí i mitja tarda esperem ruixats i xàfecs de moderada a forta intensitat. Poden anar acompanyats de tempesta i també de calamarsa, amb una refrescada notable a la tarda i vespre. A darrera hora del dia, els núvols s'aniran enretirant mar endins i fins i tot veurem clarianes. 

Vent: Garbí fluix a primera hora de la matinada, amb entrada sobtada de tramuntana a primera hora del matí, que pot superar momentàniament els 70km/h. A mig matí o migdia la tramuntana pararà en sec i quedarà vent fluix i variable la resta del dia.   
  
 Estat de la Mar:  Marejol de matinada amb Maror a partir de mig matí. A la tarda i vespre tornarà a baixar a marejol. Tràgul de gregal de mig metre d'alçada. 

   
Condicions per al bany i la navegació: 

 
      Precaució: Tramuntana moderada al matí.   

 

Tª Mar: 13,0ºC 


Dimarts 4 de Març de 2014:

Tª Màxima: Entre 12 i 14ºC
Tª Mínima: Entre 3 i 5ºC

Estat del cel: Cel variable de matinada, encara amb bandes de núvols mitjos i també alguna nuvolada passatgera. A partir del matí ja dominarà el cel més serè, només amb algun nuvol de vent cap a muntanya. A darrera hora del dia veurem núvols prims avançar de nord a sud.  

Vent: Mestral de força 3/5 de matinada, girant progressivament cap a tramuntana moderada a forta, de força 5/7.  Al matí i migdia s'enfortirà fins a força 6/8 amb ratxes superiors als 80km/h, mantenint-se així fins al vespre. A la nit mancarà fins a força 4/6.  
  
 Estat de la Mar:  Maror de matinada, pujant a Forta Maror al matí amb alguna àrea de maregassa a migdia. Tràgul de gregal d'1,5m d'alçada al centre del dia.

   
Condicions per al bany i la navegació: 

 
 
     Precaució: Tramuntana moderada a forta tot el dia.  

 

Tª Mar: 13,0ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada