Previsió Meteorològica 26 i 27 de Març

Dimecres 26 de Març de 2014:

Tª Màxima: Entre 13 i 15ºC
Tª Mínima: Entre 6 i 8ºC

Estat del cel: Cel tapat de matinada, matí i migdia. Entre la matinada i primera hora de la tarda esperem plugims intermitents o com a mot algun ruixat moderat a mig matí. No serà fins a mitja tarda quan s'aclareixi una mica més i s'obri alguna clariana. Ambient força desagradable durant tot el dia, amb vent, pluja i fresca.     

Vent: Entrarà tramuntana moderada a forta a mitja matinada, de força 5/7. A primera hora del matí s'enfortirà i fins a migdia o primera hora de la tarda bufarà amb força 6/8 i cops superiors als 80km/h. Al final de la tarda i vespre baixarà cap a força 5/7.              
  
Estat de la Mar:  Forta Maror de matinada amb àrees de maregassa al centre del dia. Cap a la tarda i vespre anirà de baixa. Mar de fons de gregal de fins a 2m d'alçada al centre del dia.  
   
Condicions per al bany i la navegació: 

 
  
   Precaució: Tramuntana tot el dia.   


  Tª Mar: 14,2ºC


 
 
Dijous 27 de Març de 2014:

Tª Màxima: Entre 15 i 17ºC
Tª Mínima: Entre 5 i 7ºC

Estat del cel: Cel variable de matinada, encara amb núvols alts i mitjos trencats. Pel matí també apareixerà algun nuvolada arran de costa, però sense més conseqüències. La resta del dia dominarà el cel serè amb algunes nuvolades de tarda cap a muntanya. Ambient més suau.      

Vent: Tramuntaneta de matinada, de força 3/5, desapareixent ja a primera hora del matí. La resta del dia dominarà el vent fluix i variable de direcció.               
  
Estat de la Mar:  Marejol amb alguna àrea de Maror de matinada i marejol amb àrees d'arrissada la resta del dia.  
   
Condicions per al bany i la navegació: 


 
 
   Apte.   


  Tª Mar: 14,2ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada