Previsió Meteorològica pel 13 i 14 de Setembre de 2017

Dimecres 13 de Setembre de 2017:
 
Tª Màxima: Entre 28 i 30ºC
Tª Mínima: Entre 15 i 17ºC

 
Estat del cel: Cel variable a primera hora de matinada però ja quedant serè al matí. Dominarà el panorama de cel serè i assolellat la resta del dia, només amb algun núvol prim de tarda i vespre. Ambient clarament més càlid a migdia.    
       
Vent: Calmes de matinada o lleuger garbinet. Entrarà marinada de xaloc de força 2/3 a migdia, que girarà a mitjorn i garbí de força 3/4 a la tarda i vespre.             
 
Estat de la Mar: Arrissada amb marejol mar endins a la tarda.
   
Condicions per al bany i la navegació:

 
    Apte.
 
  Tª Mar: 25,1ºC
Dijous 14 de Setembre de 2017:
 
Tª Màxima: Entre 24 i 26ºC
Tª Mínima: Entre 16 i 18ºC

 
Estat del cel: Cel serè de matinada, amb arribada de nuvolades a partir de mig matí i migdia. Les nuvolades es faran més importants a migdia i sobretot a la tarda quan fins i tot es pot escapar alguna gotellada a primera hora. Es mantindran els núvols fins a última hora del dia.  Refrescarà de nou.  
       
Vent: Garbinet a primera hora de la matinada que calmarà al matí. A mig matí i migdia girarà cap a gregal fluix, de força 1/3. A primera hora de la tarda entrarà tramuntana sobtada i forta, de força 6/8 amb algun cop de més de 80km/h. Es mantindrà la tramuntana fins a la nit, però a última hora ja baixant d'intensitat.             
 
Estat de la Mar: Arrissada de matinada, marejol a mig matí i migdia. A primera hora de la tarda pujarà ràpidament a Forta Maror, amb tràgul de gregal d'1,5m d'alçada.
   
Condicions per al bany i la navegació:

 
 
  Precaució: Tramuntana forta a la tarda.
 
  Tª Mar: 25,1ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada