Previsió Meteorològica per l'1, 2 i 3 de Setembre de 2017

Divendres 1 de Setembre de 2017:
 
Tª Màxima: Entre 24 i 26ºC
Tª Mínima: Entre 17 i 19ºC

 
Estat del cel: Cel tapat de matinada amb núvols baixos compactes, al llarg del  matí quedaran  algunes nuvolades residuals amb clarianes i estones de sol, a migdia tindrem un cel més serè, només amb algunes senyals de tramuntana. A la tarda tornaran a augmentar les nuvolades, però aquest cop viatjant ràpid de nord a sud. Ambient més fresc.  
       
Vent: Tramuntaneta de matinada, de força 3/5. Al matí i migdia baixarà d'intensitat cap a força 2/4 o fins i tot desaparèixer, fins que a darrera hora del vespre i sobretot a la nit es reforçi clarament, bufant entre força 4/6 i 5/7 a la nit i ratxes d emés de 60km/h.              
 
Estat de la Mar: Marejol amb àrees de maror de matinada, baixant a marejol a migdia i tarda. A la nit tornarà a pujar a Maror amb àrees de Forta Maror. Tràgul de gregal d'1m al centre del dia i pujant a 1,5m a la nit..
   
Condicions per al bany i la navegació:

 
 
  Precaució: Tramuntana enfortint-se a la nit.
 
  Tª Mar: 23,9ºC



Dissabte 2 de Setembre de 2017:
 
Tª Màxima: Entre 24 i 26ºC
Tª Mínima: Entre 16 i 18ºC

 
Estat del cel: Cel variable de matinada, amb núvols i nuvolades força importants. Aquestes nuvolades s'aniran trencant al llarg del matí , deixant una segona meitat del dia amb un panorama més serè. A la tarda de nou reapareixerà alguna nuvolada, quan fins i tot no es descarta alguna gotellada puntual. Al vespre i nit tornarà a quedar el cel serè. Ambient que seguirà més fresc del normal.   
       
Vent: Tramuntana moderada de matinada i matí, de força 4/6 amb algun cop de força 7. Les ratxes poden superar els 60km/h. La tramuntana anirà baixant d'intensitat a migdia fins a força 4/5 i cap a tramuntaneta de força 3/4 a la tarda, ja a darrera hora de la tarda pot arribar a desaparèixer. A ultima hora de la nit tornaria a girar tramuntaneta de força 3/5.              
 
Estat de la Mar: Maror amb àress de Forta Maror d ematinada i primera hora del matí. Baixarà a maror al matí i marejol a la tarda i vespre. Tràgul d egregal de 1,5m d'alçada de matinada, baixant a 1m al matí i migdia.
   
Condicions per al bany i la navegació:

 
 
  Precaució: Tramuntana i tràgul de matinada i matí.
 
  Tª Mar: 23,9ºC



Diumenge 3 de Setembre de 2017:
 
Tª Màxima: Entre 24 i 26ºC
Tª Mínima: Entre 15 i 17ºC

 
Estat del cel: Cel serè de matinada i matí, amb un panorama molt més assolellat que dies passats. A migdia arribaran núvols prims per ponent, que ja a la tarda, vespre i nit, s'aniran fent més espessos.  
       
Vent: Tramuntaneta de matinada, de força 3/4. Al matí desapareixerà i a migdia girarà cap a marinada de xaloc de força 2/3.              
 
Estat de la Mar: Marejol de matinada, baixant a arrissada al matí i arrissada amb àrees de marejol a la tarda. Lleuger tràgul d egregal de 0,5m d'alçada.
   
Condicions per al bany i la navegació:

 
 
  Precaució: Tramuntana enfortint-se a la nit.
 
  Tª Mar: 23,9ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada