Previsió Meteorològica pel 14, 15 i 16 de Setembre de 2017

Dijous 14 de Setembre de 2017:
 
Tª Màxima: Entre 24 i 26ºC
Tª Mínima: Entre 16 i 18ºC

 
Estat del cel: Cel serè de matinada, amb arribada de nuvolades a partir de mig matí i migdia. Les nuvolades es faran més importants a migdia i sobretot a la tarda quan fins i tot es pot escapar alguna gotellada a primera hora. Es mantindran els núvols fins a última hora del dia.  Refrescarà de nou.  
       
Vent: Garbinet a primera hora de la matinada que calmarà al matí. A mig matí i migdia girarà cap a gregal fluix, de força 1/3. A primera hora de la tarda entrarà tramuntana sobtada i forta, de força 6/8 amb algun cop de més de 80km/h. Es mantindrà la tramuntana fins a la nit, però a última hora ja baixant d'intensitat.             
 
Estat de la Mar: Arrissada de matinada, marejol a mig matí i migdia. A primera hora de la tarda pujarà ràpidament a Forta Maror, amb tràgul de gregal d'1,5m d'alçada.
   
Condicions per al bany i la navegació:

 
 
  Precaució: Tramuntana forta a la tarda.
 
  Tª Mar: 23,4ºC



Divendres 15 de Setembre de 2017:
 
Tª Màxima: Entre 15 i 17ºC
Tª Mínima: Entre 13 i 15ºC

 
Estat del cel: Cel tapat tot el dia, en una jornada on dominarà el cel completament ennuvolat. Al llarg del dia, però sobretot entre el matí i mitja tarda plourà una mica, serà pluja feble o plugims. Fins a darrera hora del vespre o nit es poden escapar 4 gotes. Ambient clarament més fresc o fred directament.  
       
Vent: Tramuntana moderada de matinada, de força 3/5. A mig matí baixarà ràpidament i girarà una mica cap a mestralet. A primera hora de la tarda calmarà i després girarà a garbí fluix de força 2/3.             
 
Estat de la Mar: Maror de matinada baixant a marejol la resta del dia. Tràgul de gregal de 1m d'alçada a primera hora, baixant a 0,5m d'alçada.
   
Condicions per al bany i la navegació:

 
 
  Apte.
 
  Tª Mar: 23,4ºC



Dissabte 16 de Setembre de 2017:
 
Tª Màxima: Entre 20 i 22ºC
Tª Mínima: Entre 12 i 14ºC

 
Estat del cel: Cel ennuvolat a primera hora de la matinada, inclús amb alguna gota despistada. A mitja matinada i matí s'ha d'aclarir ràpidament per donar pas a un matí i migdia assolellats i amb alguna nuvolada incipient. A la tarda aniran creixent nuvolades , que de cara a darrera hora de la tarda i vespre poden acabar per descarregar algun ruixat. Ambient fresc de dies i fred de matinada.  
       
Vent: Vent variable tot el dia, amb estones de mestralet, altres estones de calma i un xic de garbí a la tarda i vespre.             
 
Estat de la Mar:  Arrissada tot el dia.


   
Condicions per al bany i la navegació:

 
 
  Apte.
 
  Tª Mar: 23,4ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada