Previsió Meteorològica pel 15, 16 i 17 de Setembre de 2017

Divendres 15 de Setembre de 2017:
 
Tª Màxima: Entre 15 i 17ºC
Tª Mínima: Entre 12 i 14ºC

 
Estat del cel: Cel tapat tot el dia, en una jornada on dominarà el cel completament ennuvolat. Al llarg del dia, però sobretot entre el matí i mitja tarda plourà, serà pluja feble d'anar fent, més aviat d'hivern. Al vespre i ja a la nit la pluja ha d'anar parant i marxant cap al sud. Ambient clarament més fresc o fred directament.  
       
Vent: Tramuntana moderada de matinada, de força 3/5. A mig matí baixarà ràpidament i girarà una mica cap a mestralet. A primera hora de la tarda calmarà i després girarà a garbí fluix de força 2/3.             
 
Estat de la Mar: Maror de matinada baixant a marejol la resta del dia. Tràgul de gregal de 1m d'alçada a primera hora, baixant a 0,5m d'alçada.
   
Condicions per al bany i la navegació:

 
    Apte.
 
  Tª Mar: 23,4ºC



Dissabte 16 de Setembre de 2017:
 
Tª Màxima: Entre 22 i 24ºC
Tª Mínima: Entre 12 i 14ºC

 
Estat del cel: Cel ennuvolat a primera hora de la matinada, inclús amb alguna gota despistada. A mitja matinada i matí s'ha d'aclarir ràpidament per donar pas a un matí i migdia assolellats i amb alguna nuvolada incipient. A la tarda aniran creixent nuvolades, que de cara a darrera hora de la tarda i vespre poden acabar per descarregar algun ruixat o xàfec acompanyat de tempesta. Ambient fresc de dies i fred de matinada.  
       
Vent: Vent variable tot el dia, amb estones de tramuntaneta de força 2/4 de matinada, altres estones de calma i un xic de garbí a la tarda i vespre.             
 
Estat de la Mar:  Arrissada tot el dia.

   
Condicions per al bany i la navegació:

 
    Apte.
 
  Tª Mar: 23,4ºC



Diumenge 17 de Setembre de 2017:
 
Tª Màxima: Entre 23 i 25ºC
Tª Mínima: Entre 11 i 13ºC

 
Estat del cel: Cel variable de matinada amb restes de nuvolades. Al matí s'aclarirà i dominarà un panorama molt assolellat fins a mitja tarda. A vespre apareixeran alguns núvols, progressant de nord a sud. Fred de matinada i ambient més suau a migdia.  
       
Vent: Vent variable de matinada, amb estones de mestralet. A migdia dominarà la marinada de xaloc fluixa, de força 1/3. Al vespre girarà a gregal fluix.            
 
Estat de la Mar:  Arrissada tot el dia amb marejol a la tarda.

   
Condicions per al bany i la navegació:

 
    Apte.
 
  Tª Mar: 23,4ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada