Previsió Meteorològica pel 6 i 7 de Setembre de 2017

Dimecres 6 de Setembre de 2017:
 
Tª Màxima: Entre 24 i 26ºC
Tª Mínima: Entre 20 i 22ºC

 
Estat del cel: Cel variable ja desde la matinada. Ens acomanyaran nuvolade si ullades de sol tot el dia, però serà a migdia i tarda quan els núvols siguin més groixuts. A migdia i fins a mitja tarda fins i tot es pot escapar algun ruixat o xàfec. A mitja tarda i vespre s'anirà aclarint ràpidament. Ambient més fresc.   
       
Vent: Entrarà tramuntaneta de força 3/4 de matinada, que aguantarà fins el matí . A migdia i tarda calmarà i quedarà variable, per tornar a entrar tramuntana al vespre i nit, aquest cop de força 4/6.             
 
Estat de la Mar: Marejol tot el diaamb àrees de Maror a la nit.Tràgul de gregal de 0,5m d'alçada.
   
Condicions per al bany i la navegació:

 
    Apte.
 
  Tª Mar: 21,2ºCDijous 7 de Setembre de 2017:
 
Tª Màxima: Entre 24 i 26ºC
Tª Mínima: Entre 16 i 18ºC

 
Estat del cel: Cel tapat de matinada i bona part del matí, amb núvols compactes , però del tot inofensius. A partir d emigdia i sobretot a la tarda, els núvols s'aniran trencant i acabarà quedant un cel serè al final del dia. Fresca a primera i ultima hora del dia.   
       
Vent: Tramuntana moderada de matinada i matí, de força 4/6 i algun cop de força 7. A migdia baixarà ràpidament cap a tramuntaneta fins encalmar a la tarda. A la nit tornarà a girar un xic de tramuntaneta.             
 
Estat de la Mar: Maror amb àrees de forta maror de matinada i matí. A la tarda baixarà a marejol. Tràgul de gregal al voltant d'1m d'alçada.
   
Condicions per al bany i la navegació:

 
 
  Precaució: Tramuntana moderada de matinada i matí.
 
  Tª Mar: 21,2ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada