Previsió Meteorològica pel 2, 3 i 4 de Març

Divendres 2 de Març de 2012:

Tª Màxima : Entre 18 i 20ºC
Tª Mínima: Entre 6 i 8ºC

Estat del cel: Cel força cobert de núvols baixos durant la matinada i primera hora del matí, amb possibilitat d'algun banc de boira costaner. A partir de mig matí s'aniràn trencant i quedarà un dia força serè, amb alguna banda de núvols alts. Temperatures en augment i ambient molt agradable a migdia .

Vent: Terral de matinada i garbí a partir de mig matí i fins al final del dia d'entre força 2/4 i 3/5.

Estat de la Mar: Mar plana de matinada i matí , amb arrissada i marejol a partir de migdia.

Dissabte 3 de Març de 2012:

Tª Màxima : Entre 17 i 19ºC
Tª Mínima: Entre 5 i 7ºC

Estat del cel: Cel variable bona part del dia, amb bandes de núvols alts durant la matinada i matí, als que s'hi afegiran núvols mitjos i baixos a partir de migdia que deixaran el cel ben cobert. Durant la tarda no es descarta alguna gota aïllada. Ambient molt agradable.

Vent: Garbí moderat a primera hora de la matinada de força 3/5 , baixant a força 2/4 al matí. A partir de migdia anirà girant a sud i xaloc fluix. Terral o calmes durant la nit.


Estat de la Mar: Marejol de matinada i matí , amb arrissada la resta del dia. Mar de fons del sud de 0,5m d'alçada.

Diumenge 4 de Març de 2012:

Tª Màxima : Entre 18 i 20ºC
Tª Mínima: Entre 4 i 6ºC

Estat del cel: Cel variable de matinada, amb tendència a aclarir-se ràpidament i dominar el cel serè fins a migdia. A partir d'aleshores arribaràn núvols alts per ponent que al final del dia ja deixaran el cel totalment cobert. Ambient primaveral, amb minimes més fresques.

Vent: Tramuntaneta de força 3/4 de matinada, desapareixent de bon matí. A partir de migdia entrarà grabí de força 2/4 que es mantindrà fins al final del dia.

Estat de la Mar: Marejol de matinada i matí , amb arrissada la resta del dia. Mar de fons del nord de 0,5m d'alçada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada