Previsió Meteorològica pel 8 i 9 de Març

Dijous 8 de Març de 2012:

Tª Màxima : Entre 14 i 16ºC
Tª Mínima: Entre 4 i 6ºC

Estat del cel: Cel totalment tapat de matinada de núvols alts amb tendència a anar-se obrint clarianes durant el matí. Durant la tarda i vespre s'asserenarà i només tindrem algun núvol de vent associat a les muntanyes. Nit encara freda , amb ambient un xic més suau al migdia , però molt ventat a partir d'aleshores.

Vent: Entrarà tramuntana a partir de mitja matinada i primera hora del matí , de força 3/4 pujant ràpidament a força 5/7 durant el matí. A partir del migdia s'enfortirà notablement i durant la tarda i vespre assolirà força 8/9 amb intervals de força 10. Les ratxes poden superar els 100km/h a partir del migdia.

Estat de la Mar: Maror de matinada, pujant a Forta Maror durant el matí i maregassa a partir de mitja tarda i vespre. Mar de fons de gregal que anirà creixent amb les hores, passant de 1m fins als 2,5 o 3m d'alçada al final del dia.

AVÍS del SMC per Situació Meteorològica de Risc:

Avís per ratxes de vent superiors als 90km/h i fins a 126km/h entre les 00h i les 24h de dijous.

Avís per estat de la mar, amb maregassa i onades de més de 2,5m entre les 06 i les 24h de dijous.

Divendres 9 de Març de 2012:

Tª Màxima : Entre 15 i 17ºC
Tª Mínima: Entre 2 i 4ºC

Estat del cel: Cel serè tota la jornada, només veurem algun núvol de vent a primera hora del matí. Molt bona visibilitat amb ambient ventat però més suau a migdia.

Vent: Tramuntana forta a molt forta de matinada, de força 7/9 baixant a força 6/8 durant el mati i migdia. A darrera hora del dia afluixarà un xic més i ja no passarem de força 6.

Estat de la Mar: Maregassa de matinada i matí, amb Mar Brava mar endins. Forta Maror a partir de la tarda. Mar de fons destacable de gregal entre els 2 i 2,5m.

AVÍS del SMC per Situació Meteorològica de Risc:

Avís per ratxes de vent superiors als 90km/h i fins a 126km/h entre les 00h i les 24h de divendres .

Avís per estat de la mar, amb maregassa i onades de més de 2,5m entre les 00 i les 12h de divendres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada