Previsió Meteorològica pel 21 i 22 de Març

Dimecres 21 de Març de 2012:

Tª Màxima : Entre 15 i 17ºC
Tª Mínima: Entre 9 i 11ºC

Estat del cel: Cel tapat durant tota la jornada. Pluges que es consolidaran de matinada i a primera hora del matí i que fins a migdia poden ser continuades i de moderada intensitat. A partir de la tarda hi haurà una treva en les precipitacions, només amb ruixats dispersos, entrant de llevant a ponent. Ambient suau però molt humit.

Vent: Gregal de força 4/5 de matinada , girant a llevant a partir del matí de força 4/6 a 5/7.

Estat de la Mar: Maror augmentant a Forta Maror a partir de la tarda. Mar de fons de llevant entre el 1,5m i els 2m d'alçada.

Dijous 22 de Març de 2012:

Tª Màxima : Entre 16 i 18ºC
Tª Mínima: Entre 10 i 12ºC

Estat del cel: Cel tapat durant tota la jornada, amb alguna escletxa de sol a darreres hores de la tarda. Entre la matinada i el migdia es tornaran a animar les pluges, que cauran de forma moderada i força continuada. A la tarda anirant remitint mica en mica fins a desapareixer a darreres hores del dia.

Vent: Entre llevant i xaloc moderat de matinada i fins a mitja tarda de força 3/5 a 4/6. A partir de la nit anirà baixant d'intensitat.

Estat de la Mar: Forta Maror tota la jornada amb àrees de maregassa de matinada i matí. Mar de fons de llevant de 2m d'alçada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada