Previsió Meteorològica pel 6 i 7 de Març

Dimarts 6 de Març de 2012:

Tª Màxima : Entre 12 i 14ºC
Tª Mínima: Entre 3 i 5ºC

Estat del cel: Cel variable de matinada amb bandes de nuvols alts que entelaran el cel. Després d'un matí més serè, a primera hora de la tarda es mig taparà el cel de nuvols mitjos, entrant de gregal cap a garbí. Ambient encara ventat i més fresc.

Vent: Tramuntana de força 6/8 durant la matinada i primera hora del dia, baixarà a força 5/7 al matí i es mantindrà així la resta de la jornada.

Estat de la Mar: Forta maror amb àrees de maregassa a la matinada i Forta Maror la resta de la jornada. Mar de fons de gregal entre 1,5 i 2m d'alçada.

Dimecres 7 de Març de 2012:

Tª Màxima : Entre 13 i 15ºC
Tª Mínima: Entre 2 i 4ºC

Estat del cel: Cel variable de matinada amb intervals de núvols mitjos. Pel matí i migdia el cel estarà serè i a ultima hora de la tarda i vespre veurem l'arribada de núvols alts per ponent, testimoni del front que arribarà dijous. Ambient més fred de matinada.

Vent: Tramuntana de força 5/7 durant la matinada, baixant ràpidament de força durant el matí , i calmant ja a partir de migdia, quan girarà a garbí de força 2/3.

Estat de la Mar: Forta maror de matinada i matí , baixant a maror amb àrees de marejol a partir de migdia. Mar de fons de gregal entre mig metre i el metre d'alçada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada