Previsió Meteorològica pel 9,10 i 11 de Març

Divendres 9 de Març de 2012:

Tª Màxima : Entre 15 i 17ºC
Tª Mínima: Entre 5 i 7ºC

Estat del cel: Cel serè tota la jornada, només veurem algun núvol de vent a primera hora del matí. Molt bona visibilitat amb ambient ventat però més suau a migdia.

Vent: Tramuntana forta a molt forta de matinada, de força 7/9 baixant a força 6/8 durant el mati i migdia. A darrera hora del dia afluixarà un xic més i ja no passarem de força 6.

Estat de la Mar: Maregassa de matinada i matí, amb Mar Brava mar endins. Forta Maror a partir de la tarda. Mar de fons destacable de gregal entre els 2 i 2,5m.

AVÍS del SMC per Situació Meteorològica de Risc:

Avís per ratxes de vent superiors als 90km/h i fins a 126km/h entre les 00h i les 24h de divendres .

Avís per estat de la mar, amb maregassa i onades de més de 2,5m entre les 00 i les 12h de divendres.

Dissabte 10 de Març de 2012:

Tª Màxima : Entre 16 i 18ºC
Tª Mínima: Entre 2 i 4ºC

Estat del cel: Cel serè tota la jornada, ambient més fresc al matí , però temperatures molt suaus a migdia , amb bona visibilitat. Contrast tèrmic marcat entre el dia i la nit.

Vent: Tramuntana moderada de matinada i matí , de força 5/7 baixant a 4/6. A partir de migdia ja afluixarà molt fins a força 3/4 , girant a gregal a darrera hora.

Estat de la Mar: Forta Maror de matinada i mati, baixant a maror a partir de migdia. Mar de fons de gregal entre 1,5 i 2m.

Diumenge 11 de Març de 2012:

Tª Màxima : Entre 17 i 19ºC
Tª Mínima: Entre 6 i 8ºC

Estat del cel: Cel variable de matinada i matí , amb el pas de bandes de núvols alts, però que avançat el dia desapareixeràn per complet. Ambient suau amb pujada clara de màximes i mínimes.

Vent: Tramuntana moderada de matinada, matí i fins a migdia, de força 4/6. Durant la tarda baixarà d'intensitat, fins a tramuntaneta de força 3/4.

Estat de la Mar: Maror amb àrees de forta maror de matinada i fins a mitja tarda. Maror d'aleshores fins acabar el dia. Mar de fons de gregal d'1m d'alçada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada