Previsió Meteorològica pel 7 i 8 de Març

Dimecres 7 de Març de 2012:

Tª Màxima : Entre 13 i 15ºC
Tª Mínima: Entre 2 i 4ºC

Estat del cel: Cel variable de matinada amb intervals de núvols mitjos. Pel matí i migdia el cel estarà serè i a ultima hora de la tarda i vespre veurem l'arribada de núvols alts per ponent, testimoni del front que arribarà dijous. Ambient més fred de matinada.

Vent: Tramuntana de força 5/7 durant la matinada, baixant ràpidament de força durant el matí , i calmant ja a partir de migdia, quan girarà a garbí de força 2/3.

Estat de la Mar: Forta maror de matinada i matí , baixant a maror amb àrees de marejol a partir de migdia. Mar de fons de gregal entre mig metre i el metre d'alçada.

Dijous 8 de Març de 2012:

Tª Màxima : Entre 14 i 16ºC
Tª Mínima: Entre 3 i 5ºC

Estat del cel: Cel totalment tapat de matinada de núvols alts amb tendència a anar-se obrint clarianes durant el matí. Durant la tarda i vespre s'asserenarà i només tindrem algun núvol de vent associat a les muntanyes. Nit encara freda , amb ambient un xic més suau al migdia , però molt ventat a partir d'aleshores.

Vent: Entrarà tramuntana a partir de mitja matinada i primera hora del matí , de força 3/4 pujant ràpidament a força 5/7 durant el matí. A partir del migdia s'enfortirà notablement i durant la tarda i vespre assolirà força 8/9 amb intervals de força 10. Les ratxes poden superar els 100km/h a partir del migdia.

Estat de la Mar: Maror de matinada, pujant a Forta Maror durant el matí i maregassa a partir de mitja tarda i vespre. Mar de fons de gregal que anirà creixent amb les hores, passant de 1m fins als 2,5 o 3m d'alçada al final del dia.

AVÍS del SMC per Situació Meteorològica de Risc:

Avís per ratxes de vent superiors als 90km/h i fins a 126km/h entre les 00h i les 24h de dijous.

Avís per estat de la mar, amb maregassa i onades de més de 2,5m entre les 06 i les 24h de dijous.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada