Previsió Meteorològica pel 13,14 i 15 d'Abril

Divendres 13 d'Abril de 2012:

Tª Màxima : Entre 14 i 16ºC
Tª Mínima: Entre 7 i 9ºC

Estat del cel: Cel força tapat de matinada i fins a mig matí. A partir d'aleshores s'obriran clarianes, les quals es consolidaran a partir del migdia i la tarda. Durant les primeres hores de la matinada encara hi ha possibilitat de pluja, en forma de ruixats febles a moderats. Ambient força més fresc i ventat.

Vent: Tramuntana moderada a forta de matinada i matí, de força 5/7 amb intèrvals de força 8. A partir de la tarda anirà baixant d'intensitat, per girar a mestral moderat a darreres hores de la nit.

Estat de la Mar: Forta Maror de matinada i matí, baixant a moror durant la tarda i vespre. Mar de fons de gregal d'1,5m d'alçada.

Tª Mar: 14,4ºC

 Dissabte 14 d'Abril de 2012:

Tª Màxima : Entre 15 i 17ºC
Tª Mínima: Entre 5 i 7ºC

Estat del cel: Cel variable de matinada amb moltes més clarianes que núvols, però amb tendència ràpida a anar-se tapant durant el matí i migdia degut a l'arribada d'un nou front. A partir de primeres hores de la tarda creixeran nuvolades que descarregaran ruixats moderats des de mitja tarda fins a la nit. Ambient fred de matinada.

Vent: Mestral moderat o terral de matinada de força 3/5, baixant d'intensitat durant el matí i girant cap a xaloc o mitjorn fluix a les hores centrals del dia. A ultima hora de la nit tornarà a entrar tramuntana moderada, de força 4/5.

Estat de la Mar: Maror de matinada, baixant a marejol a partir de mig mati i mantenint-se així fins a la nit quan tornarà a entrar la tramuntana.  Mar de fons de gregal d'1m d'alçada.

Tª Mar: 14,4ºC

Diumenge 15 d'Abril de 2012:

Tª Màxima : Entre 16 i 18ºC
Tª Mínima: Entre 7 i 9ºC

Estat del cel: Cel  força cobert de matinada i priera hora del matí , encara amb possibilitat d'algun ruixat a primera hora de la matinada, però que ràpidament s'esvairà. Cel variable la resta de la jornada amb tendència a que la tramuntana vagi escombrant els núvols a partir de mig matí i migdia , amb una tarda força assolellada. Ambient ventat i amb sensació de fresca. 

Vent: Tramuntana durant tota la jornada, pujant progressivament d'intensitat, des de força 4/6 de matinada a força 5/7 durant bona part del dia i enfortint-se a força 6/8 a partir del vespre, amb ratxes que poden superar els 80 o 90km/h.

Estat de la Mar: Maror de matinada pujant ràpidament a Forta Maror i àrees de maregassa a ultimes hores del dia. Mar de fons de gregal entre1,5 i 2m d'alçada.


Tª Mar: 14,4ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada