Previsió Meteorològica pel 18 i 19 d'Abril

Dimecres 18 d'Abril de 2012:

Tª Màxima : Entre 15 i 17ºC
Tª Mínima: Entre 5 i 7ºC

Estat del cel: Cel variable bona part de la jornada. De matinada passarà un front que deixarà núvols alts i mitjos abundants, mentre que a partir de migdia creixeran nuvolades potents que durant la tarda donaran ruixats moderats, que no es descarta que vagin acompanyats de tempesta i grop. Ambient més fresc del que tocaria per les dates.

Vent: Garbí fluix a primera hora de la matinada, per encalmar durant el matí, inclús amb lleugera tramuntaneta però a migdia entrarà xaloc feble que es mantindra la resta del dia. 

Estat de la Mar: Marejol de matinada i matí , amb arrissada a partir de migdia. Mar de fons de gregal de 0,5m d'alçada. 

Tª Mar: 14,4ºC

Dijous 19 d'Abril de 2012:

Tª Màxima : Entre 16 i 18ºC
Tª Mínima: Entre 7 i 9ºC

Estat del cel: Tindrem una jornada amb nuvolositat abundant gairebé les 24 del dia. De matinada potser encara aguantaran les clarianes , però el pas d'un nou front deixarà el cel ben tapat a partir del matí i fins a la nit. S'espera que a partir de migdia caiguin ruixats moderats i es puguin allargar fins a la nit, seguint la mateixa tònica que la jornada anterior. Aquests xàfecs poden anar acompanyats de tempesta i grop.

Vent: Vent molt variable de direcció durant tot el dia, amb garbinet de matinada i calmes o xaloc fluix la resta de la jornada.

Estat de la Mar: Arrissada durant tota la jornada, amb nivell del mar elevat per culpa de les baixes pressions.

Tª Mar: 14,4ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada