Previsió Meteorològica pel 12 i 13 d'Abril

Dijous 12 d'Abril de 2012:

Tª Màxima : Entre 15 i 17ºC
Tª Mínima: Entre 8 i 10ºC

Estat del cel: Cel força tapat durant tot del dia. Des de la matinada fins a migdia els núvols alts i mitjos seran espessos, amb alguna clariana a primera hora , però el cel tendirà a tapar-se completament a partir de mig matí. A partir d'aleshores s'hi afegiran nuvolades més groixudes, que deixaran ruixats moderats a partir de mitja tarda, els quals es poden allargar fins a darreres hores del dia.

Vent: Vent variable durant la matinada i matí, amb domini del llevantet o xaloc molt fluixos. Gir a tramuntana a partir de mitja tarda i vespre, pujant ràpidament de força 3/4 a 5/7 a ultimes hores del dia.

Estat de la Mar: Marejol tota la jornada, pujant a Maror amb àrees de Forta Maror al final del dia. Mar de fons de gregal entre 0,5 i 1m d'alçada a darreres hores.

Tª Mar: 14,4ºC

Divendres 13 d'Abril de 2012:

Tª Màxima : Entre 14 i 16ºC
Tª Mínima: Entre 6 i 8ºC

Estat del cel: Cel força tapat de matinada i fins a mig matí. A partir d'aleshores s'obriran clarianes, les quals es consolidaran a partir del migdia i la tarda. Durant les primeres hores de la matinada encara hi ha possibilitat de pluja, en forma de ruixats febles a moderats. Ambient força més fresc i ventat.

Vent: Tramuntana moderada a forta de matinada i matí, de força 5/7 amb intèrvals de força 8. A partir de la tarda anirà baixant d'intensitat, per girar a mestral moderat a darreres hores de la nit.

Estat de la Mar: Forta Maror de matinada i matí, baixant a moror durant la tarda i vespre. Mar de fons de gregal d'1,5m d'alçada.

Tª Mar: 14,4ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada