Previsió Meteorològica pel 29 i 30 d'Abril

Diumenge 29 d'Abril de 2012:

Tª Màxima : Entre 20 i 22ºC
Tª Mínima: Entre 10 i 12ºC

Estat del cel: Tindrem una jornada amb més clarianes que les jornades anteriors. De matinada encara estarà molt tapat i ens acompanyarà la pluja durant les primeres hores, però de bon matí es consolidaran les clarianes i veurem força més estones de sol. Durant la tarda podran aparèixer núvolades d'evolució, que no deixaran pas pluja.

Vent: Bufarà entre garbí i mitjorn durant tot el dia de força 2/4, durant el migdia i la tarda es podrà reforçar un xic més sense passar de moderada intensitat.  

Estat de la Mar: Forta Maror de matinada, baixant a Maror durant el matí i migdia. Mar de fons de xaloc baixant de 1,5m a 1m d'alçada a partir de la tarda. Hi haurà mar creuada fins a primera hora de la tarda, es recomana precaució. 

Tª Mar: 13,4ºC 

Dilluns 30 d'Abril de 2012:

Tª Màxima : Entre 18 i 20ºC
Tª Mínima: Entre 11 i 13ºC

Estat del cel: Cel molt tapat de matinada i fins a migdia, s'esperen pluges moderades i continuades  a partir de mitja matinada i fins al matí. A darrera hora del matí tendiran a remetre, per deixar pas a un migdia i tarda més assolellats. Malgrat la pluja del matí l'ambient serà suau i al primera hora de la tarda repuntarà el termòmetre.

Vent: Bufarà entre xaloc i mitjorn des de la matinada fins a migdia  de força 3/4. A partir d emigdia girarà a garbí fluix. 

Estat de la Mar: Marejol amb àrres de maror fins a mitja tarda. Mar de fons del SE d'1m d'alçada.

Tª Mar: 13,4ºC  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada