Previsió Meteorològica pel 28 i 29 d'Abril

Dissabte 28 d'Abril de 2012:

Tª Màxima : Entre 17 i 19ºC
Tª Mínima: Entre 12 i 14ºC

Estat del cel: Dia dominat una altre vegada pels núvols força abundants, pel matí encara podem veure alguna clariana transitòria, però de cara la tarda i vespre s'anirà tapant ràpidament. A ultimes hores de la jornada arribaran plujes de sud cap a nord que es generalitzaran a la nit. Ambient temperat i humit. 

Vent: Bufarà xaloc de força 3/4 durant el matí, que es reforçarà fins a força 4/6 de cara a la tarda i vespre.

Estat de la Mar: Maror de matinada, pujant a Forta Maror a partir de mig matí i migdia. Mar de fons de xaloc que pujarà del 1,5m als 2m d'alçada al final del dia.

Tª Mar: 13,4ºC 

Diumenge 29 d'Abril de 2012:

Tª Màxima : Entre 19 i 21ºC
Tª Mínima: Entre 10 i 12ºC

Estat del cel: Tindrem una jornada amb més clarianes que les jornades anteriors. De matinada encara estarà molt tapat i ens acompanyarà la pluja durant les primeres hores, però de bon matí es consolidaran les clarianes i veurem força més estones de sol. Durant la tarda podran aparèixer núvolades d'evolució, que no deixaran pas pluja.

Vent: Bufarà entre garbí i mitjorn durant tot el dia de força 2/4, durant el migdia i la tarda es podrà reforçar un xic més sense passar de moderada intensitat.  

Estat de la Mar: Forta Maror de matinada, baixant a Maror durant el matí i migdia. Mar de fons de xaloc baixant de 1,5m a 1m d'alçada a partir de la tarda. Hi haurà mar creuada fins a primera hora de la tarda, es recomana precaució. 

Tª Mar: 13,4ºC 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada