Previsió Meteorològica pel 23 i 24 d'Abril

Dilluns 23 d'Abril de 2012:

Tª Màxima : Entre 20 i 22ºC
Tª Mínima: Entre 10 i 12ºC

Estat del cel: Cel força tapat de matinada i primera hora del matí , encara amb possibilitat de 4 gotes. Cel més variable entre migdia i la tarda amb clarianes més consistents, encara que al final de la jornada es taparà de nou i augmentarà la probabilitat de pluja, amb ruixats moderats i de curta intensitat a ultimes hores del dia. Ambient més suau a migdia.

Vent: Terral de matinada amb garbí a partir de mig matí i que es reforçarà durant el migdia i la tarda, entre força 3/5 i 4/6. Al final del dia encalmarà ràpidament. 

Estat de la Mar: Arrissada amb àrees de marejol a la tarda.

Tª Mar: 13,4ºC  

Dimarts 24 d'Abril de 2012:

Tª Màxima : Entre 14 i 16ºC
Tª Mínima: Entre 8 i 10ºC

Estat del cel: Cel tapat bona part de la jornada, amb ruixats intermitents i de moderada intensitat durant la matinada i primera hora del matí, els quals es podran reproduir a partir de migdia i tarda. No es descarta que algun dels xàfecs vagi acompanyat de tempesta.  Ambient força més resc que la jornada anterior.


Vent: Tramuntana de matinada de força 4/6, la qual anirà de baixa ràpidament a partir de mig matí , quedant vent molt variable de direcció a partir d emigdia.

Estat de la Mar: Marejol durant tot el dia, amb mar de fons de gregal de 0,5m d'alçada.

Tª Mar: 13,4ºC  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada