Previsió Meteorològica pel 10, 11 i 12 d'Agost de 2018




MILLORA RADICAL DEL TEMPS AMB UN CAP DE SETMANA ALTRE COP DE SOL I CALOR. 

Divendres 10 d'agost de 2018:
 
Tª Màxima: Entre 27 i 29ºC
Tª Mínima: Entre  19 i 21ºC

 
Estat del cel: Cel variable de matinada, encara amb restes de núvols. Al matí ja quedarà el cel molt més net, només amb algun núvol cap al nord i també algna nuvolada cap a muntanya a la tarda. Ambient més fresc, sobretot a primera hora.    
          
Vent: Tramuntana moderada de força 3/5 a primera hora de la matinada. Anirà desapareixent al llarg del matí i a migdia tombarà a Gregal moderat de força 2/4, que es mantindrà la resta de la tarda. A darrera hora el vent quedarà variable i molt fluix.
  
Estat de la Mar: Maror amb àrees de forta maror de matinada. La Maror aguantarà fins a migdia i després anirà baixant a marejol i arrissada al final del dia. Tràgul de gregal d'1m d'alçada a primera hora. 
    
Condicions per al bany i la navegació: 

 
  Precaució: Tramuntana moderada de matinada.  
 
  Tª Mar: 25,9ºC



Dissabte 11 d'agost de 2018:
 
Tª Màxima: Entre 28 i 30ºC
Tª Mínima: Entre  18 i 20ºC

 
Estat del cel: Cel serè gran part del dia, amb un panorama molt assolellat i altre cop càlid a la tarda. Al llarg de la tarda veurem alguna nuvolada cap a muntanya i poca cosa més.    
          
Vent: Garbinet molt fluix a primera hora de la matinada, per calmar al matí. A migdia entrarà marinada de xaloc de força 2/3, per girar després a mitjorn de força 3/4 al llarg de la tarda i vespre i ja fins al final del dia.    
  
Estat de la Mar: Arrissada tot el dia. 
    
Condicions per al bany i la navegació: 

 
   Apte.  
 
  Tª Mar: 25,9ºC



Diumenge 12 d'agost de 2018:
 
Tª Màxima: Entre 32 i 34ºC
Tª Mínima: Entre  21 i 23ºC

 
Estat del cel: Cel serè des de la matinada fins a primera hora de la tarda. A mitja tarda veurem més nuvolades cap a l'interior i també ens arribaran bandes de núvols alts. Ambient altre cop càlid, de ple estiu.    
          
Vent: Vent fluix i variable de matinada amb estones de calma. A migdia s'imposarà el mitjorn moderat, de força 3/5 per girar després a garbí de força 3/4 durant tota la tarda i vespre.    
  
Estat de la Mar: Arrissada tot el dia amb àrees de marejol mar endins a la tarda. 
    
Condicions per al bany i la navegació: 

 
   Apte.  
 
  Tª Mar: 25,9ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada