Previsió Meteorològica pel 30 i 31 d'Agost de 2018

SEGUIREM AMB NÚVOLS ABUNDANTS, SOBRETOT AQUEST PROPER DIVENDRES.
 

Dijous 30 d'agost de 2018:
 
Tª Màxima: Entre 26 i 28ºC
Tª Mínima: Entre  19 i 21ºC

 
Estat del cel: Núvols abundants de matinada, amb més estones de sol a partir de mig matí i migdia. Els núvols però no acabaran de desaparèixer i a la tarda i vespre tornarem a veure algunes nuvolades i bandes de núvols alts. Al vespre i la nit tornarà a quedar el cel totalment ennuvolat, fins i tot amb alguna gota.      
          
Vent: Mestralet molt fluix de matinada, després girarà cap a gregal fluix a migdia i tarda. Al vespre calmarà i s'imposarà el garbinet o el vent variable.       
  
Estat de la Mar: Marejol de matinada amb àrees de maror. La resta del dia dominarà el marejol. Tràgul de gregal entre 1 i 0,5m d'alçada
    
Condicions per al bany i la navegació: 

 
  Apte.  
 
  Tª Mar: 22,9ºC


Divendres 31 d'agost de 2018:

 
Tª Màxima: Entre 25 i 27ºC
Tª Mínima: Entre  19 i 21ºC

 
Estat del cel: Cel tapat tota la matinada i matí, amb núvols molt abundants. De matinada no es descarta alguna goteta o espurna de pluja. No serà fins a mitja tarda quan es comencin a obrir clarianes. Al vespre i nit ja tindrem un cel més variable, però encara amb intèrvals de núvols. Ambient més confortable.       
          
Vent: Mestralet fluix de matinada, que tombarà a marinada fluixa d'entre llevant i xaloc a migdia. Al vespre i nit bufarà garbí molt fluix.        
  
Estat de la Mar: Arrissada tot el dia, amb un xic de tràgul residual de gregal.
    
Condicions per al bany i la navegació: 

 
  Apte.  
 
  Tª Mar: 22,9ºC

2 comentaris:

  1. Hola bon día Sergi
    i que pots,afegir al tema de la tormenta eléctrica que està prevista? Hem llogat una embarcació i desconeixo que està previst per,avui de 10 a 14'.... Gràcies

    ResponElimina
  2. Bon dia, Per avui no es preveu tempesta a l'Escala o zones properes. Aquestes es quedaran a la tarda en terres més interiors i a la propera matinada en trams de la costa central prop de Barcelona.

    ResponElimina