Previsió Meteorològica pel 17, 18 i 19 d'Agost de 2018

UN DIVENDRES MÉS INSEGUR DONARÀ PAS A UN CAP DE SETMANA MÉS ASSOLELLAT I TRANQUIL

Divendres 17 d'agost de 2018:
 
Tª Màxima: Entre 26 i 28ºC
Tª Mínima: Entre  20 i 22ºC

 
Estat del cel: Cel encara serè de matinada i primera hora del matí. A mig matí començaran a sortir nuvolades i quedarà més ennuvolat a migdia i tarda. Durant la tarda es taparà per complet i quedarà ennuvolat fins al final del dia. Entre migdia i primera hora de la tarda es pot escapar alguna gotellada o ruixat, però seran molt més probables cap a l'interior.     
          
Vent: Vent molt fluix i variable la primera meitat del dia. A partir de mitja tarda entrarà tramuntaneta i al vespre i nit ja serà tramuntana moderada de força 4/6.      
  
Estat de la Mar: Arrissada de matinada i fins a migdia. A la tarda pujarà a marejol i al vespre ja a maror. Tràgul de gregal de 0,5 a 1m d'alçada al final del dia. 
    
Condicions per al bany i la navegació: 

 
  Apte.  
 
  Tª Mar: 24,3ºC



Dissabte 18 d'agost de 2018:
 
Tª Màxima: Entre 27 i 29ºC
Tª Mínima: Entre  19 i 21ºC

 
Estat del cel: Cel variable bona part del dia. De matinada i fins a migdia els núvols encara seran abundants. A la tarda s'aclarirà i tindrem un cel més serè. Al vespre i nit tornarem a veure núvol progressant de nord a sud.     
          
Vent: Tramuntana moderada de matinada, de força 4/6. Al matí baixarà a tramuntaneta i es mantindrà fins a migdia. A la tarda i vespre ja hi haurà moltes estones de calma i vent variable.      
  
Estat de la Mar: Maror de matinada amb marejol la resta del dia. Tràgul de gregal de 0,5m d'alçada. 
    
Condicions per al bany i la navegació: 

 
  Apte.  
 
  Tª Mar: 24,3ºC



Diumenge 19 d'agost de 2018:
 
Tª Màxima: Entre 28 i 30ºC
Tª Mínima: Entre  19 i 21ºC

 
Estat del cel: Cel serè pràcticament tot el dia, només amb alguns núvols passatgers de matinada. Dia d'estiu amb temperatura a l'alça.     
          
Vent: Vent en calma de matinada amb estones de mestralet. Al migdia girarà cap a marinada molt fluixa de llevant a xaloc que al llarg de la tarda anirà calmant.      
  
Estat de la Mar: Arrissada tot el dia. 
    
Condicions per al bany i la navegació: 

 
  Apte.  
 
  Tª Mar: 24,3ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada