Previsió Meteorològica pel 29 i 30 d'Agost de 2018

AUGMENT CLAR DELS NÚVOLS I TEMPS MÉS INSEGUR, SOBRETOT A LA TARDA. 

Dimecres 29 d'agost de 2018:
 
Tª Màxima: Entre 26 i 28ºC
Tª Mínima: Entre  21 i 23ºC

 
Estat del cel: Cel variable tot el dia, amb nuvolades que s'aniran alternant amb ullades de sol. A migdia i tarda els núvols seran més abundants, sobretot cap a l'interior. Entre migdia i primera hora de la tarda es pot escapar alguna gotellada, més probable cap a l'interior on descarregarà algun ruixat o tamborinada. Panorama menys càlid, però amb xafogor marcada al matí i migdia.      
          
Vent: Garbí fluix a les primeres hores de la matinada, girant ràpidament a refrontall de força 2/3. Es mantindrà el gregal fluix tot el matí i migdia, fins a mitja tarda. Al vespre anirà tombant cap a tramuntaneta de força 2/4, que es consolidarà a la nit.      
  
Estat de la Mar: Marejol tot el dia, amb tràgul de gregal de 0,5m d'alçada.
    
Condicions per al bany i la navegació: 

 
  Apte.  
 
  Tª Mar: 22,8ºC



Dijous 30 d'agost de 2018:
 
Tª Màxima: Entre 26 i 28ºC
Tª Mínima: Entre  19 i 20ºC

 
Estat del cel: Núvols abundants de matinada, amb més estones de sol a partir de mig matí i migdia. Els núvols però no acabaran de desaparèixer i a la tarda i vespre tornarem a veure algunes nuvolades i també núvols alts.      
          
Vent: Tramuntaneta de força 3/5 de matinada, al matí anirà afluixant a mesura que giri cap a gregal fluix a migdia i tarda. Al vespre calmarà i s'imposarà el garbinet o el vent variable.       
  
Estat de la Mar: Marejol de matinada amb àrees de maror. La resta del dia dominarà el marejol. Tràgul de gregal entre 1 i 0,5m d'alçada
    
Condicions per al bany i la navegació: 

 
  Apte.  
 
  Tª Mar: 22,8ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada