Previsió Meteorològica pel 8 i 9 d'Agost de 2018

S'ACOSTA UN CANVI DE TEMPS, DEMÀ ENCARA TREVA PERÒ DIJOUS DESCARREGARÀ I REFRESCARÀ

Dimecres 8 d'agost de 2018:
 
Tª Màxima: Entre 29 i 31ºC
Tª Mínima: Entre  24 i 26ºC

 
Estat del cel: Cel variable tot el dia, amb núvols baixos que aniran a més i també nuvolades a partir de migdia i tarda. De matinada i fins a mig matí, fins i tot, es pot escapar alguna gotellada, més probable mar endins. Ambient molt xafogós tot el dia.    
          
Vent: Gregal fluix o refrontall de matinada matinada. A mig matí es tornara a imposar el xaloc per girar a mitjorn moderat a migdia i tota la tarda, de força 3/5.   
  
Estat de la Mar: Marejol tot el dia, amb tràgul de xaloc de 0,5m d'alçada.
    
Condicions per al bany i la navegació: 

 
  Apte.  
 
  Tª Mar: 26,3ºC


Dijous 9 d'agost de 2018:
 
Tª Màxima: Entre 27 i 29ºC
Tª Mínima: Entre  21 i 23ºC

 
Estat del cel: Cel variable de matinada i matí, amb núvols i nuvolades que cada cop es faran més espessos i extensos. A migdia quedarà cobert i esperem tempesta o grop baixant de nord cap a sud, pot ploure amb intensitat i tempesta. A mitja tarda i vespre s'anira esvaïnt la pluja i les nuvolades i quedarà un cel més variable fins al final del dia. Ambient clarament més fresc, sobretot a partir d ela tarda.    
          
Vent: Mitjorn fluix de matinada, pujant a moderat de força 3/5 al matí i fins a migdia. A primera hora d ela tarda entrarà tramuntana forta i sobtada, de força 5/7 amb ratxes que poden superar els 70km/h. Acompanyant les tempestes també esperem vent de grop.    
  
Estat de la Mar: Marejol de matinada i matí, pujant ràpidament a maror i forta maror a partir de la tarda i vespre. Tràgul de gregal d'1m d'alçada al vespre i nit. 
    
Condicions per al bany i la navegació: 

 
 
Precaució: Tramuntana forta a la tarda .  
 
  Tª Mar: 26,3ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada