Previsió Meteorològica pel 13 i 14 d'Agost de 2018


DILLUNS VARIABLE I INSEGUR AMB XÀFECS DE TARDA. DIMARTS JA MILLORA, AMB TRAMUNTANA MODERADA. 

Dilluns 13 d'agost de 2018:
 
Tª Màxima: Entre 25 i 27ºC
Tª Mínima: Entre  21 i 23ºC

 
Estat del cel: Cel variable tot el dia. De matinada dominarà el cel força tapat. Al matí i fins a migdia veurem més estones de sol, però ja a migdia les nuvolades creixeran amb força i deixaran el cel ennuvolat fins al final del dia. A partir de migdia poden descarregar xàfecs i ruixats acompanyats de tempesta. A la nit els xàfec desapareixeran però quedarà el cel tapat.        
          
Vent: Vent fluix i variable de matinada amb estones de calma. A migdia s'imposarà el llevant a xaloc de força 2/4. Al final de la tarda calmarà i ja al vespre i nit entrarà tramuntana modera de força 3/5. També podem tenir vent de grop acompanyant les tronades de tarda.     
  
Estat de la Mar: Calmes de matinada i matí, amb marejol a partir de migdia i tarda. A darrera hora del dia pujarà a maror amb tràgul de gregal d'1m d'alçada. 
    
Condicions per al bany i la navegació: 

 
   Apte.  
 
  Tª Mar: 24,6ºC



Dimarts 14 d'agost de 2018:
 
Tª Màxima: Entre 26 i 28ºC
Tª Mínima: Entre  20 i 22ºC

 
Estat del cel: Cel tapat tota la matinada i bona part del matí. A migdia aniran marxant els núvols i quedarà un panorama molt més assolellat a la tarda i vespre.    
          
Vent: Tramuntana moderada tot el dia. Bufarà amb força 4/6 fins a migdia i ja a mitja tarda baixarà fins a tramuntaneta de força 3/4. Al vespre i nit tendirà a calmar.     
  
Estat de la Mar: Maror tot el dia, amb tràgul de gregal d'1m d'alçada. 
    
Condicions per al bany i la navegació: 

 
  Precaució: Tramuntana moderada de matinada i matí.  
 
  Tª Mar: 24,6ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada