Previsió Meteorològica pel 22 i 23 de Novembre

Dimarts 22 de Novembre de 2011:

Tª Màxima : Entre 15 i 17ºC
Tª Mínima: Entre 12 i 14ºC

Estat del cel: Cel tapat durant tota la jornada. Pluges continuades i abundants de matinada i matí, que poden ser de forta intensitat i anar acompanyades de tempesta. A partir de migdia aniràn de baixa per desaparèixer ja avançada la nit. Ambient humit i frescot tota la jornada.

Vent:Llevant de força 5/7 de matinada i matí, baixant a força 4/6 da partir de mitja tarda o vespre, a la vegada que anirà girant a gregal amb el pas de les hores.

Estat de la Mar: Maregassa amb àrees de mar brava de matinada i matí fins a la tarda, amb onades entre els 3 i 4m d'alçada, situació perillosa per a la navegació marítima. Mar de fons de llevant entre els 3 i 5m , de llarg periode.

Avisos del SMC per situació meteorològica de risc:

Avís per SMR de pluja: Intensitat de 20mm en 30 min entre les 00UTC i les 24UTC de dimarts.

Avís de SMR de pluja: Acumulat de més de 100mm en 24 entre les 00UTC i les 24UTC de dimarts.

Avís de SMR d'estat de la mar: Maregassa amb onades superiors als 2,5m d'alçada entre les 00UTC i les 24UTC de dimarts.


Dimecres 23 de Novembre de 2011:

Tª Màxima : Entre 15 i 17ºC
Tª Mínima: Entre 11 i 13ºC

Estat del cel: Cel tapat a primeres hores de la matinada , obrint-se clarianes ràpidament i consolidant-se a primeres hores del matí. Cel més serè , amb alguna banda de núvols mitjos i alts a partir de migdia. Ambient més agradable i sobretot menys humit

Vent: Gregal força 4/5 de matinada , girant a provençal força 4/5. El NNE es mantindrà fins al vespre , quan afluixarà definitivament.

Estat de la Mar: Maregassa de matinada, baixant a forta maror durant el matí i fins a la tarda i vespre. Onades de 2 a 3m al matí amb mar de fons destacable de llevant i ressaca del temporal de les jornades anteriors. A la tarda ira baixant la mar de fons fins al metre o metre i mig d'alçada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada