Previsió Meteorològica pel 7 i 8 de Novembre

Dilluns 7 de Novembre de 2011:

Tª Màxima : Entre 15 i 17ºC
Tª Mínima: Entre 11 i 13ºC

Estat del cel: Cel variable de matinada i matí , amb grans ullades de sol a partir d'aleshores. A la atrda estornarà a tapar de núvols alts i mitjos fins quedar del tot cobert a la nit. A darreres hores del dia es pot escapar algun ruixat Ambient fresc i ventat.

Vent: Provençal de força 6/7 fins al matí , baixant a força 5/6 fins a migdia.A partir de mitja tarda es tornarà a enfortir el vent , aquest cop tramuntana pura girant a NNW , de força 5/7 a 7/8 a darreres hores , quan es poden superar els 80km/h

Estat de la Mar: Maregassa de matinada i fins a migdia , baixant a forta maror a partir de la tarda, per tornar a pujar a maregassa a darreres hores de la nit . Mar de fons destacable del NE amb onades que poden superar els 2,5m d'alçada.

Avís del Servei meteorològic de Catalunya per SMR:

Alçada de les onades superior als 2,5m entre les 00UTC i les 24 UTC del dilluns.

Dimarts 8 de Novembre de 2011:

Tª Màxima : Entre 15 i 17ºC
Tª Mínima: Entre 11 i 12ºC

Estat del cel: Cel tapat de matinada i fins a mig matí , quan s'obriràn les primeres clarianes, que es consolidaran de cara a la tarda. Possibilitat d'algún ruixat de matinada, d'intensitat fluixa. Ambient encara fresc i ventat amb recuperació de temperatures durant la tarda.

Vent: Tramuntana de força 7/8 a primeres hores de la matinada , baixant ràpidament a força 5/6 fins a migdia i desapareixent de cara a la tarda i vespre.

Estat de la Mar: Maregassa de matinada , baixant ràpidament a forta maror durant el matí i migdia i ja a Maror durant la tarda i vespre. Mar de fons del NE , baixant de 2,5m a 1m al final del dia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada