Previsió Meteorològica pel 23 i 24 de Novembre

Dimecres 23 de Novembre de 2011:

Tª Màxima : Entre 15 i 17ºC
Tª Mínima: Entre 11 i 13ºC

Estat del cel: Cel tapat a primeres hores de la matinada , obrint-se clarianes ràpidament i consolidant-se a primeres hores del matí. Cel més serè , amb alguna banda de núvols mitjos i alts a partir de migdia. Ambient més agradable i sobretot menys humit

Vent: Gregal força 4/5 de matinada , girant a provençal entre foça 4/5 i 4/6 . El NNE es mantindrà fins al vespre i la nit.

Estat de la Mar: Maregassa de matinada, baixant a forta maror durant el matí i fins a la tarda i vespre. Onades de 2 a 3m al matí amb mar de fons destacable de llevant i ressaca del temporal de les jornades anteriors. A la tarda ira baixant la mar de fons fins al metre o metre i mig d'alçada.


Avisos del SMC per situació meteorològica de risc:

Avís de SMR d'estat de la mar: Maregassa amb onades superiors als 2,5m d'alçada entre les 00UTC i les 24UTC de dimecres.


Dijous 24 de Novembre de 2011:

Tª Màxima : Entre 16 i 18ºC
Tª Mínima: Entre 9 i 11ºC

Estat del cel: Cel serè durant tota la jornada , encara amb alguna banda de nuvols prims de matinada. Ambient més fred de nit i matinada , però ben agradable al pic del migdia.

Vent: Provençal entre força 4/5 i 4/6 a primeres hores de la matinada , baixant a força 3/4 a partir de mig matí i encalmant un cop haguem arribat al vespre i la nit.

Estat de la Mar: Forta maror de matinada , baixant a maror a partir de mig matí i a marejol durant la tarda i vespre. Encara mar de fons d'1,5m bona part de la jornada, baixant a 1m al final del dia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada