Previsió Meteorològica pel 8 i 9 de Novembre

Dimarts 8 de Novembre de 2011:

Tª Màxima : Entre 15 i 17ºC
Tª Mínima: Entre 12 i 14ºC

Estat del cel: Cel tapat durant forces hores, potser a la tarda i al vespre s'obriràn les primeres clarianes, que es consolidaran de cara a la nit i matinada. Possibilitat de ruixats durant la matinada i fins a migdia , com a molt d'intensitat moderada.

Vent: Tramuntana de força 4/6 de matinada i matí amb intèrvals de força 7. Posteriorment es tornarà més amestralada , mantenit-se de força fins a la tarda i disminuïnt apartir d'aleshores.

Estat de la Mar: Maregassa de matinada i matí , baixant a forta maror durant la tarda i vespre. Mar de fons notabledel NE , de 3m a 2,5m de matinada , baixant poc a poc fins a 1,5m al final del dia.

Avís del Servei meteorològic de Catalunya per SMR:

Alçada de les onades superior als 2,5m entre les 00UTC i les 12 UTC de dimarts.

Dimecres 9 de Novembre de 2011:

Tª Màxima : Entre 16 i 18ºC
Tª Mínima: Entre 11 i 13ºC

Estat del cel: Cel variable durant la matinada quan encara es pot escapar alguna gota. Més sere al matí per consolidar-se l'ambient assolellat a partir de migdia. Ambient molt més agradable i menys ventat.

Vent: Mestral de força 4/6 de matinada, baixant a força 3/4 durant el matí i girant a calmes o lleugera marinada a partir de migdia.

Estat de la Mar: Forta maror de matinada i matí , baixant a maror i marejol al final de la jornada. Mar de fons del NE , baixant d'1,5m a 0,5m al final de la jornada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada