Previsió Meteorològica pel 4 i 5 de Novembre

Divendres 4 de Novembre de 2011:

Tª Màxima : Entre 17 i 19ºC
Tª Mínima: Entre 14 i 16ºC

Estat del cel: Cel cobert a primeres hores de la matinada , amb tendencia a obrir-se clarianes a partir del matí , quan veurem forces estones de sol. A partir de migdia s'acostarà una nova massa de núvols i inestable des del sud, fent arribar una nova tongada de pluja a partir de mitja tarda i fins a la nit. Aquestes pluges poden ser intenses i anar acompanyades de tempesta. Ambient suau però amb tendència a refrescar a darreres hores , coincidint amb l'episodi de precipitacions

Vent: Vent moderat, de garbí de força 4/5 passant a 3/4 . A partir de migdia girarà novament cap a sud i sud-est entre força 3/4 i 4/5.

Estat de la Mar: Forta maror de matinada i matí , baixant a maror a partir de migdia i fins a ultimes hores del dia. Mar de fons del Sud durant tota la jornada , baixant d'1,5m a 1m d'alçada.

Avisos per SMR del Servei Meteorològic de Catalunya:

Avís per intensitat de pluja de 20mm en 30 minuts entre les 00UTC i les 24UTC de divendres.

Avís per onades superiors als 2,5m d'alçada entre les 00UTC i les 06UTC de divendres


Dissabte 5 de Novembre de 2011:

Tª Màxima : Entre 16 i 18ºC
Tª Mínima: Entre 12 i 14ºC

Estat del cel: Cel tapat bona part de la jornada, amb alguna ullada de sol passatgera. S'espera pluja de matinada i fins primeres hores del matí. A partir d'aleshores podrem tindre més variabilitat degut a la proximitat de l'ull de la pertorbació. A la tarda i vespre s'espera una nova tongada de pluges , aquest cop amb tramuntana negre. Ambient més fresc , sobretot a partir de la tarda amb l'entrada de nord.

Vent: Vent molt variable de direcció , des de les calmes fins a l'entrada de tramuntana fluixa a moderada a partir de la tarda, no pas superior a força 4/5.

Estat de la Mar: Maror durant tora la jornada , amb mar de fons residual del sector de llevant, al voltant del metre d'alçada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada