Previsió Meteorològica pel 6 i 7 de Novembre

Diumenge 6 de Novembre de 2011:

Tª Màxima : Entre 14 i 16ºC
Tª Mínima: Entre 12 i 14ºC

Estat del cel: Cel tapat bona part de la jornada. S'esperen pluges intenses i persistents des de la matinada fins avançada la tarda, les quals poden ser intenses i anar acompanyades de tempesta, acomulant-se entre els 50 i els 100mm de pluja en 24h. Episodi de tramuntana negre important , amb tendència a agregalar-se a partir de migdia. Ambient rúfol i més fred que jornades anteriors.

Vent: Tramuntana des de la matinada fins a mig matí , de força 4/5 a 6/7 , girant posteriorment a gregal fort a molt fort de força 6/8 a 8/9. Ratxes que poden superar els 90km/h.

Estat de la Mar: Forta maror de matinada amb tendència a augmentar ràpidament a maregassa a partir de migdia amb arees de mar brava a la tarda. Mar de fons entre gregal i llevant passant del metre i mig als 3m d'alçada. Situació de risc per a la navegació i el trànsit aprop de la vora del mar.

Dilluns 7 de Novembre de 2011:

Tª Màxima : Entre 15 i 17ºC
Tª Mínima: Entre 11 i 13ºC

Estat del cel: Cel tapat fins a migdia , de matinada encara s'esperen precipitacions febles amb tendència a remitir a primeres hores del matí. Per la tarda veurem clarianes i s'acabarà aquest episodi de pluges tant important. Ambient fresc.

Vent: Gregal de força 7/8 a 6/7 fins a migdia , baixant a força 4/6 durant la tarda i vespre.

Estat de la Mar: Maregassa de matinada i fins a migdia , baixant a forta maror a partir de la tarda. Mar de fons destacable del ENE amb onades que poden superar els 3m d'alçada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada