Previsió Meteorològica pel 5 i 6 de Novembre

Dissabte 5 de Novembre de 2011:

Tª Màxima : Entre 16 i 18ºC
Tª Mínima: Entre 12 i 14ºC

Estat del cel: Cel cobert durant tota la jornada. Ruixats de matinada amb una pausa fins a mig matí quan es tornarà a acostar una banda de precipitació de llevant cap a ponent. Aquesta tongada de pluja persistent i a estones intensa es pot mantenir fins a primera hora de la tarda , quan tindrem una pausa en les precipitacions que s'allargarà fins a primeres hores de la mainada. Ambient més fresc.

Vent: Vent molt variable de direcció , des de les calmes fins a l'entrada de tramuntana fluixa a moderada a partir de la tarda, no pas superior a força 4/5.

Estat de la Mar: Maror durant tora la jornada , amb mar de fons residual del sector de llevant, al voltant del metre d'alçada.

Diumenge 6 de Novembre de 2011:

Tª Màxima : Entre 15 i 17ºC
Tª Mínima: Entre 12 i 14ºC

Estat del cel: Cel tapat bona part de la jornada. S'esperen pluges intenses i persistents des de la matinada fins avançada la tarda, les quals poden ser intenses i anar acompanyades de tempesta, acomulant-se entre els 50 i els 10mm de pluja en 24h. Episodi de tramuntana negre important , amb tendència a agregalar-se a partir de migdia. Ambient rúfol i més fred que jornades anteriors.

Vent: Tramuntana des de la matinada fins a mig matí , de força 4/5 a 6/7 , girant posteriorment a gregal fort a molt fort de força 6/8 a 8/9. Ratxes que poden superar els 90km/h.

Estat de la Mar: Forta maror de matinada amb tendència a augmentar ràpidament a maregassa a partir de migdia. Mar de fons entre gregal i llevant passant del metre i mig als 3m d'alçada. Situació de risc per a la navegació i el trànsit aprop de la vora del mar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada