Previsió Meteorològica pel 10 i 11 de Novembre

Dissabte 10 de Novembre de 2012:

Tª Màxima : Entre 17 i 19ºC
Tª Mínima: Entre 10 i 12ºC

Estat del cel: Cel molt tapat de matinada i fins a primera hora del matí. A primera hora  de la  matinada es pot escapar algun ruixat feble i passatger. A partir de mig matí s'obriran forces clarianes, però seguirem veient bandes de núvols alts i mitjos circulant de ponent cap a llevant. A ultima hora del dia es tornarà a carregar el cel, amb núvols alts i mitjos espessos. Ambient força suau, sobretot a migdia.  
        
Vent: Mitjorn de matinada de força 2/3, girant cap a garbí de força 3/4 a partir del matí i durant la resta del dia.
 
Estat de la Mar: Marejol durant bona part del dia, amb alguna àrea de maror mar endins de matinada. Lleugera mar de fons del sud durant la primera meitat de dia.

Condicions per al bany i la navegació:  
 
    
  Apte.  
 
Tª Mar: 16,9ºC
Diumenge 11 de Novembre de 2012:

Tª Màxima : Entre 14 i 16ºC
Tª Mínima: Entre 8 i 10ºC

Estat del cel: Cel molt tapat durant la primera meitat del dia, però sense possibilitat de pluja .A partir de mig matí i migdia es començaran a obrir clarianes, coincidint amb la retirada del front i amb l'entrada de tramuntana. Durant el migdia i la tarda veurem forces ullades de sol, malgrat que encara aguantin intèrvals de núvols mitjos. Ambient més fresc.  
        
Vent: Garbí o mitjorn molt fluix a primera hora de la matinada. A partir de mig matí entrarà  gregalet o provençal fluix, de força 1/3. Durant el migdia i la tarda el provençal és reforçarà i bufarà moderat, pujant de força 3/5 a força 4/6 i algun cop de força 7 a ultima hora del vespre i nit. 
 
Estat de la Mar: Marejol de matinada i matí , pujant a maror a partir del migdia i la tarda. A ultima hora del dia tindrem algun àrea de Forta Maror, sobretot mar endins. Tràgul de gregal que anirà creixent, del mig metre fins al metre i mig al final del dia. 

Condicions per al bany i la navegació:  
 
    
  Precaució: El mar es remenarà de gregal a partir de migdia.  
 
Tª Mar: 16,9ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada