Previsió Meteorològica pel 6 i 7 de Novembre

Dimarts 6 de Novembre de 2012:

Tª Màxima : Entre 13 i 15ºC
Tª Mínima: Entre 8 i 10ºC

Estat del cel: Cel força tapat de matinada i matí, amb tendència a obrir-se grans clarianes a partir de mig matí. Malgrat aquestes clarianes, no acabarà de fer net i encara es pot escapar algun ruixat fins a primera hora de la tarda. A partir de mitja tarda s'esvairan els núvols i acabarem el dia amb cel serè. Ambient més fresc. 
        
Vent: Terral fluix de matinada, amb vent fluix i variable de direcció entre el matí i primera hora de la tarda. A partir de mitja tarda entrarà tramuntana de força 3/5, pujant a força 4/6 amb algun cop de força 7 durant la nit. 
 
Estat de la Mar: Arrissada amb estones de calma de matinada i matí. Marejol, pujant ràpidament a Maror a partir de la tarda. Tràgul de gregal, pujant de 0,5m a 1m d'alçada al final del dia.


Condicions per al bany i la navegació:  
 
    
  Apte.  
 
Tª Mar: 16,9ºC

Dimecres 7 de Novembre de 2012:

Tª Màxima : Entre 13 i 15ºC
Tª Mínima: Entre 6 i 8ºC

Estat del cel: Cel serè durant tot el dia i molt bona visibilitat. Ambient més fred de matrinada i matí.
        
Vent: Tramuntana de matinada de força 4/5, baixant a tramuntaneta de força 3/4 a primera hora del matí. A partir de mig dia el vent girarà a xaloc o mitjorn molt fluix.
 
Estat de la Mar: Maror de matinada, baixant a marejol a mig mati i a arrissada a partir de la tarda i el vespre. Mar de fons de gregal, baixant del metre al mig metre d'alçada al matí i desapareixent a partir de migdia.

Condicions per al bany i la navegació:  
 
    
  Apte.  
 
Tª Mar: 16,9ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada