Previsió Meteorològica pel 28 i 29 de Novembre

Dijous 29 de Novembre de 2012:

Tª Màxima : Entre 11 i 13ºC
Tª Mínima: Entre 6 i 8ºC

Estat del cel: Cel molt més serè, amb encara alguns intèrvals de núvols alts i mitjos de matinada i núvols de vent associats a les muntanyes durant bona part del dia. La resta del dia dominarà el cel serè i amb una visibilitat excel·lent. Ambient fred i ventat, de ple hivern. 
        
Vent: Tramuntana forta a molt forta durant tot el dia, bufant amb força 8/9 i cops de força 10 durant la matinada i matí. Les ratxes poden superar els 100km/h amb facilitat. 
 
Estat de la Mar: Maregassa generalitzada i àrees de Mar Brava mar endins, on les onades poden superar els 3 o 4m d'alçada. Mar de fons de gregal entre els 2,5 i 3m d'alçada
 
Condicions per al bany i la navegació:  
 
    
   Prohibit:  Temporal de Tramuntana
 
Tª Mar: 15,8ºC

Divendres 30 de Novembre de 2012:

Tª Màxima : Entre 11 i 13ºC
Tª Mínima: Entre 5 i 7ºC

Estat del cel: Cel pràcticament serè durant tot el dia, només amb alguns núvols de vent cap al nord i nord-oest. Visisibilitat excel·lent i ambient encara d'hivern. 
        
Vent: Tramuntana forta de matinada, de força 6/8, baixant d'intensitat al llarg del matí i migdia fins a força 4/6 i mantenint-se així durant la tarda i vespre. A la nit es tornarà a reforçar un xic fins a força 5/7.
 
Estat de la Mar: Maregassa de matinada, baixant a Forta Maror durant el matí i migdia , i ja amb àrees de Maror a la tarda i vespre. Mar de fons de gregal, baixant dels 2m fins al metre d'alçada al final del dia.
 
Condicions per al bany i la navegació:  
 
    
   Precaució:  Temporal de Tramuntana a la baixa.
 
Tª Mar: 15,8ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada