Previsió Meteorològica pel 26 i 27 de Novembre

Dilluns 26 de Novembre de 2012:

Tª Màxima : Entre 14 i 16ºC
Tª Mínima: Entre 10 i 12ºC

Estat del cel: Cel variable de matinada, amb tendència molt ràpida a tapar-se de núvols alts i mitjos i ja a partir del migdia, amb núvols i nuvolades a tots nivells. Entre primera hora de la tarda i vespre ens anirà arribant un front fred actiu d'oest a est i esperem que a ultimes hores del vespre comenci a ploure. La pluja s'intensificarà arribada la nit, caiguent amb moderada intensitat i de forma força continuada. Ambient més fresc i humit, sobretot a darrera hora del dia.
        
Vent: Garbí de força 3/4 des de la matinada fins a migdia, a partir d'aleshores anirà encalmant i girant progressivament cap a gregal i finalment a provençal de força 2/4 ja entrada la nit. 
 
Estat de la Mar: Arrissada amb marejol a partir de mitja tarda.
 
Condicions per al bany i la navegació:  
 
    
   Apte. 
 
Tª Mar: 15,8ºC

Dimarts 27 de Novembre de 2012:

Tª Màxima : Entre 11 i 13ºC
Tª Mínima: Entre 7 i 9ºC

Estat del cel: Cel tapat durant tot el dia. De matinada, mati i fins a migdia esperem pluja continuada i de moderada intensitat, la qual anirà mancant a primera hora de la tarda i ja sobretot de cara al vespre i nit, quan els ruixats es faran més puntuals i febles. A darrera hora de la nit, fins i tot podrem veure alguna clariana, quan el front ja marxi mar endins. El dia serà rúfol, gris i fred, amb una baixa notable i progressiva de la temperatura. 
        
Vent: Tramuntaneta de matinada, de força 3/4, pujant d'intensitat durant el migdia i matí fins a força 4/5. A última hora del vespre i nit hi hauran cops de força 6/7.  
 
Estat de la Mar: Marejol de matinada, pujant a maror durant el dia i a forta maror a ultima hora de la nit. Tràgul de gregal, pujant de 0,5 a 1,5m al final del dia.
 
Condicions per al bany i la navegació:  
 
    
   Precaució: s'inicia una situació de tramuntana. 
 
Tª Mar: 15,8ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada