Previsió Meteorològica pel 5 i 6 de Novembre

Dilluns 5 de Novembre de 2012:

Tª Màxima : Entre 14 i 16ºC
Tª Mínima: Entre 9 i 11ºC

Estat del cel: Cel variable de matinada i matí, amb el pas de bandes de núvols alts i mitjos no gaire espessos. A partir d emigdia i durant la tarda creixeran nuvolades que poden deixar algun ruixat feble entre mitja tarda i vespre. Ambient més fresc.
        
Vent: Tramuntaneta de força 3/4 durant la matinada, encalmant a primera hora del mati. A partir de migdia girarà a xaloc de força 2/3.
 
Estat de la Mar: Marejol durant bona part del dia.


Condicions per al bany i la navegació:  
 
    
  Apte.  
 
Tª Mar: 17,2ºC


Dimarts 6 de Novembre de 2012:

Tª Màxima : Entre 13 i 15ºC
Tª Mínima: Entre 7 i 9ºC

Estat del cel: Cel mig tapat de matinada, amb tendència a obrir-se grans clarianes a partir del matí. A partir de migdia i tarda dominarà el cel serè i l'ambient assolellat. Ambient més fred i vesntat a darrera hora. 
        
Vent: Terral fluix de matinada, amb vent fluix i variable de direcció entre el matí i primera hora de la tarda. A partir de mitja tarda entrarà tramuntana de força 3/5, pujant a força 4/6 amb algun cop de força 7 durant la nit. 
 
Estat de la Mar: Arrissada amb estones de calma de matinada i matí. Marejol, pujant ràpidament a Maror a partir de la tarda. Tràgul de gregal, pujant de 0,5m a 1m d'alçada al final del dia.


Condicions per al bany i la navegació:  
 
    
  Apte.  
 
Tª Mar: 17,2ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada