Previsió Meteorològica pel 28 i 29 de Novembre

Dimecres 28 de Novembre de 2012:

Tª Màxima : Entre 12 i 14ºC
Tª Mínima: Entre 5 i 7ºC

Estat del cel: Cel molt  tapat de matinada i encara durant tot el matí. A partir del migdia ja podrem veure les primeres  clarianes. A la tarda i vespre, les clarianes es consolidaran i es combinaran amb núvols de vent a les muntanyes. No es descarta algun ruixat o plugim residual durant la matinada i primera hora del matí. Ambient notablement més fred, d'hivern. 
        
Vent: Tramuntana forta de matinada, de força 6/8. A partir del matí i migdia anirà girant cap a tramuntana amestralada, baixant d'intensitat a força 5/7.  Es reforçarà de nou cap a força 7/8 amb cops de força 9 al vespre i nit, quan les ratxes poden superar els 80 a 90km/h.       
 
Estat de la Mar: Maror de matinada, pujant ràpidament a Forta Maror durant el matí i amb àrees de maregassa a partir del vespre i nit. Mar de fons de gregal pujant de 1,5 a 2m d'alçada al final del dia.
 
Condicions per al bany i la navegació:  
 
    
   Prohibit: Inici del temporal de tramuntana.
 
Tª Mar: 15,8ºC

Dijous 29 de Novembre de 2012:

Tª Màxima : Entre 11 i 13ºC
Tª Mínima: Entre 4 i 6ºC

Estat del cel: Cel molt més serè, amb encara alguns intèrvals de núvols alts i mitjos de matinada i núvols de vent associats a les muntanyes durant bona part del dia. La resta del dia dominarà el cel serè i amb una visibilitat excel·lent. Ambient fred i ventat, de ple hivern. 
        
Vent: Tramuntana forta a molt forta durant tot el dia, bufant amb força 8/9 i cops de força 10 durant la matinada i matí. Les ratxes poden superar els 100km/h amb facilitat. 
Estat de la Mar: Maregassa generalitzada i àrees de Mar Brava mar endins, on les onades poden superar els 3 o 4m d'alçada. Mar de fons de gregal entre els 2,5 i 3m d'alçada
 
Condicions per al bany i la navegació:  
 
    
   Prohibit:  Temporal de Tramuntana
 
Tª Mar: 15,8ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada