Previsió Meteorològica pel 27 i 28 de Novembre

Dimarts 27 de Novembre de 2012:

Tª Màxima : Entre 11 i 13ºC
Tª Mínima: Entre 6 i 8ºC

Estat del cel: Cel tapat durant tot el dia. Esperem pluja continuada i de moderada intensitat a primera hora de la  matinada. Durant el mati i fins a migdia encara pot ploure de forma intermitent, però anirà mancant  clarament a primera hora de la tarda i ja sobretot de cara al vespre i nit, quan els ruixats es faran més puntuals i febles. A darrera hora de la nit, fins i tot podrem veure alguna clariana, quan el front ja marxi mar endins. El dia serà rúfol, gris i fred, amb una baixa notable i progressiva de la temperatura. 
        
Vent: Tramuntaneta de matinada, de força 2/4, pujant d'intensitat durant el migdia i matí fins a força 4/5. A última hora del vespre i nit s'enfortirà de valent i  hi hauran cops de força 6/7.  
 
Estat de la Mar: Marejol de matinada, pujant a maror durant el dia i a forta maror a ultima hora de la nit. Tràgul de gregal, pujant de 0,5 a 1,5m al final del dia.
 
Condicions per al bany i la navegació:  
 
    
   Precaució: s'inicia una situació de tramuntana. 
 
Tª Mar: 15,8ºC

Dimecres 28 de Novembre de 2012:

Tª Màxima : Entre 10 i 12ºC
Tª Mínima: Entre 5 i 7ºC

Estat del cel: Cel força tapat de matinada i encara durant el matí. Ja no seran núvols tant espessos i a partir de mig matí i migdia ja podrem veure clarianes. A la tarda i vespre, les clarianes es consolidaran i es combinaran amb núvols de vent a les muntanyes. No es descarta algun ruixat o plugim residual durant la matinada i primera hora del matí. Ambient notablement més fred, d'hivern. 
        
Vent: Tramuntana forta de matinada, de força 6/8. A partir del matí i migdia anirà girant cap a tramuntana amestralada, baixant d'intensitat a força 5/6.  Es reforçarà de nou cap a força 6/8 amb cops de força 9 al vespre i nit, quan les ratxes poden superar els 80 a 90km/h.       
 
Estat de la Mar: Maror de matinada, pujant ràpidament a Forta Maror durant el matí i amb àrees de maregassa a partir del vespre i nit. Mar de fons de gregal pujant de 1,5 a 2m d'alçada al final del dia.
 
Condicions per al bany i la navegació:  
 
    
   Prohibit: Inici de temporal de tramuntana a partir de la tarda i vespre.
 
Tª Mar: 15,8ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada