Previsió Meteorològica pel 12 i 13 de Desembre

Dilluns 12 de Desembre de 2011:

Tª Màxima : Entre 12 i 14ºC
Tª Mínima: Entre 6 i 8ºC

Estat del cel: Cel variable de matinada i primera hora del matí , amb ulguna banda de nuvols alts viatjant de ponent a llevant. Acabaran de passar i deixaran un cel serè la resta de la jornada. Ambient fred al matí i més fresc durant el centre del dia.

Vent: Terral o mestralet fluix de matinada i matí amb estones de garbí, a partir de migdia entrarà tramuntana entre força 3/4 i 4/5 a tot estirar. La tramuntaneta es mantindrà fins primera hora de la matinada.

Estat de la Mar: Arrissada de matinada i matí ,amb marejol a partir de migdia i maror a darreres hores , mar de fons de gregal d'1m al final de la jornada.

Dimarts 13 de Desembre de 2011:

Tª Màxima : Entre 13 i 15ºC
Tª Mínima: Entre 5 i 7ºC

Estat del cel: Cel serè de matinada i primera hora del matí , amb ambient força fred. Es taparà de nuvols alts i mitjos a partir de mig matí que seràn més densos a la tarda i vespre, com a conseqüencia del pas d'un front càlid per ponent. Ambient fresc de dia, notarem una miqueta més l'hivern.

Vent: Tramuntaneta de matinada, no pas superior a força 3/4. Encalmarà durant el matí i a partir de migdia girarà garbí entre fluix i moderat , més reforçat a partir de la nit i matinada.

Estat de la Mar: Marejol de matinada amb lleugera mar de fons de gregal. Arrissada la resta de la jornada un cop hagi encalmat la tramuntaneta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada