Previsió Meteorològica pel 16 i 17 de Desembre

Divendres 16 de Desembre de 2011:

Tª Màxima : Entre 15 i 17ºC
Tª Mínima: Entre 7 i 9ºC

Estat del cel: Cel tapat de matinada i fins a migdia amb núvols alts i mitjos molt abundants. A partir de migdia s'anirà trencant la núvolositat, quedant bancs de núvols mitjos i estrats viatjant de mestral a xaloc. Ambient més fresc a partir de la tarda i el vespre i molt ventat.

Vent: Vent de garbí fort a molt fort de matinada i matí , entre força 5/7 i 6/8 amb tendència a afluixar a partir de mig matí i migdia. Ratxes que poden superar els 80 o 90km/h. El vent encalmarà a primera hores de la tarda i al vespre i nit entrarà de cop la tramuntana , pujant de força 2/4 a 5/7 a darreres hores.

Estat de la Mar: Maror generalitzada , augmentant a forta maror unes milles mar endins. Al vespre i nit la forta maror es generalitzarà amb l'entrada de la tramuntana.

Avís SMC per Situació meteorològica de risc:

Possibilitat que les ratxes de vent superin els 90km/h entre les 00 i les 24h de divendres 17.

Dissabte 17 de Desembre de 2011:

Tª Màxima : Entre 11 i 13ºC
Tª Mínima: Entre 4 i 6ºC

Estat del cel: Cel variable bona part de la jornada , amb intervals de núvols mitjos de matinada i cumulets de vent bona part del dia , que entre mig matí i migdia poden ser més densos. Ambient molt més fred que jornades anteriors amb descens marcat de la temperatura màxima i mínima.

Vent: Tramuntana amestralada durant la matinada , de força 5/7 baixant a 4/5 a primeres hores del matí i a força 3/4 al migdia. A partir de la tarda i vespre tornarà a apretar i pujarà a tramuntana de força 5/7 de nou ja entrada la nit.

Estat de la Mar: Maror generalitzada , amb arees de forta maror. Al vespre i nit la forta maror es generalitzarà amb l'entrada de la tramuntana.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada