Previsió Meteorològica pel 19 i 20 de Desembre

Dilluns 19 de Desembre de 2011:

Tª Màxima : Entre 9 i 11ºC
Tª Mínima: Entre 0 i 2ºC

Estat del cel: Cel serè de matinada , matí i migdia , amb bandes de núvols alts i mitjos que arribaràn de nord a sud a partir de mitja tarda. Ambient fred de matinada, amb possibilitat de glaçada al interior de la vila.

Vent: Tramuntana forta a primera hora de la matinada , de força 6/8 baixant a força 4/5 a primeres hores del matí , mantenint-se així fins a la tarda , quan encalmarà més , poguent girar a mestral entrada la nit.


Estat de la Mar: Forta Maror generalitzada de matinada i matí, amb arees de maregassa. Forta Maror baixant a Maror a partir de mig matí i fins a la nit. Mar de fons de gregal entre 1,5 i 2m d'alçada.

Dimarts 20 de Desembre de 2011:

Tª Màxima : Entre 11 i 13ºC
Tª Mínima: Entre 1 i 3ºC

Estat del cel: Cel variable bona part del dia , amb nuvolositat de tipus al i mig en augment , sobretot a partir de mig matí i fins al vespre , quan el cel quedarà molt cobert. Ambient fred de matinada amb lleugera recuperació de temperatures de dia.

Vent: Mestral fluix de matinada i matí entre força 1/3 i 2/4, a partir de mig matí ,garbí aponentat de força 2/3. Entre el vespre i nit entrarà tramuntana forta a molt forta , pujant de força 5/7 a 8/9 a darreres hores de la nit. Ratxes que poden superar els 100km/h.


Estat de la Mar: Marejol amb arees de maror bona part de la jornada. Forta maror augmentant a maregassa a partir de la nit , un cop entri la tramuntana , mar de fons de Gregal pujant de 0,5 a 2m d'alçada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada