Previsió Meteorològica pel 18 i 19 de Desembre

Diumenge 18 de Desembre de 2011:

Tª Màxima : Entre 10 i 12ºC
Tª Mínima: Entre 4 i 6ºC

Estat del cel: Cel serè tota la jornada amb una visibilitat molt i molt bona. Ambient força més fred que avui , amb baixada significativa de temperatura, sobretot les màximes i sensació de fred acusada pel vent.

Vent: Tramuntana durant tota la jornada , amb força 5/7 de matinada , pujant a força 6/8 a partir del mati i durant tot el dia , amb ratxes que poden superar els 80 o 90km/h.

Estat de la Mar: Forta Maror generalitzada , amb arees de maregassa al final de la jornada. Mar de fons de gregal entre els 2 i 2,5m d'alçada.

Dilluns 19 de Desembre de 2011:

Tª Màxima : Entre 9 i 11ºC
Tª Mínima: Entre 0 i 2ºC

Estat del cel: Cel serè de matinada , matí i migdia , amb bandes de núvols alts i mitjos que arribaràn de nord a sud a partir de mitja tarda. Ambient fred de matinada, amb possibilitat de glaçada al interior de la vila.

Vent: Tramuntana forta a primera hora de la matinada , de força 6/8 baixant a força 4/5 a primeres hores del matí , mantenint-se així fins a la tarda , quan encalmarà més , poguent girar a mestral entrada la nit.


Estat de la Mar: Forta Maror generalitzada de matinada i matí, amb arees de maregassa. Forta Maror baixant a Maror a partir de mig matí i fins a la nit. Mar de fons de gregal entre 1,5 i 2m d'alçada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada