Previsió Meteorològica pel 2 i 3 de Desembre

Divendres 2 de Desembre de 2011:

Tª Màxima : Entre 15 i 17ºC
Tª Mínima: Entre 8 i 10ºC

Estat del cel: Cel variable de matinada amb l'arribada de bandes de núvols alts, amb tendència a cobrir-se més a partir de mig matí amb núvols mitjos més consistents. El cel es mantindrà ben cobert fins a la nit quan l'entrada de tramuntana comenci a desfer els núvols. Poca probabilitat de pluja o algun ruixadet de 4 gotes al migdia i tarda. Ambient força més fresc.

Vent: Vent de garbí moderat , de força 4/5 de matinada i fins a migdia. Després d'unes hores de calma entrarà tramuntana moderada a partir de mitja tarda i vespre , entre força 4/5 i 5/6.

Estat de la Mar: Maror quasi tota la jornada , amb situació de garbí fins a migdia i amb entrada de tramuntana al vespre i nit

Divendres 3 de Desembre de 2011:

Tª Màxima : Entre 13 i 15ºC
Tª Mínima: Entre 6 i 8ºC

Estat del cel: Cel variable de matinada amb tendència a asserenar-se ràpidament , un cop la tramuntana s'endugui els núvols. Algun nuvol alt i mig al matí i cel molt clar a la tarda , amb ambient més fresc i ventat.

Vent: Vent de tramuntana, moderat a fort de matinada i matí , de força 5/7. A partir de mig matí baixarà d'intensitat cap a 3/4 , afluixant i desapareixent pràcticament de cara al vespre i nit.
Estat de la Mar: Maror amb àrees de forta maror de matinada , maror a marejol a partir de mig matí i migdria , mar de fons de gregal d'1 a 1,5m

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada