Previsió Meteorològica pel 24 i 25 de Desembre

Dissabte 24 de Desembre de 2011:

Tª Màxima : Entre 12 i 14ºC
Tª Mínima: Entre 7 i 9ºC

Estat del cel: Cel mig tapat de núvols alts i mitjos a primera hora de la matinada , amb tendència a anar-se trencant mica en mica , però encara amb lenticulars de vent associats a les muntanyes. Ambient més fresc i molt ventat.

Vent: Entrarà tramuntana de forma sobtada a primera hora de la matinada , enfortint-se amb el pas de les hores. Passant de força 5/7 a 6/8 , amb intèrvals de força 9 al matí i a darreres hores de la tarda. Amb ratxes que poden superar els 90km/h.

Estat de la Mar:Maror, pujant ràpidament a Forta Maror , amb àrees de maregassa a partir de migdia.

Avís del Servei Meteorològic de Catalunya per SMR:

Avís per ratxes de vent superiors a 90km/h entre les 00h i les 24h de dissabte

Avís per onades superiors als 2,5m entre les 00h i les 24h de dissabte

Diumenge 25 de Desembre de 2011:

Tª Màxima : Entre 11 i 13ºC
Tª Mínima: Entre 4 i 6ºC

Estat del cel: Cel serè durant tota la jornada , amb un dia absolutament esplèndit i una visibilitat excel·lent. Temperatures més fresques que en jornades anteriors.

Vent: Tramuntana forta a moderada de matinada, baixant de força 6/8 a força 4/6 a primeres hores del matí. A partir de migdia la tramuntana afluixarà molt fins girar a gregal fluix , no pas superior a força 2/4.

Estat de la Mar: Forta Maror amb àrees de Maregassa de matinada, baixant a Maror entre el matí i mitja tarda. Mar de fons de gregal entre el metre i metre i mig.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada